22.600€ ο λογαριασμός από τα 3-5 Πηγάδια – 5€ το εισιτήριο με Απόλλωνα Λάρισας (upd)

Μετά από 14 μέρες προετοιμασίας στα 3-5 Πηγάδια η Νίκη Βόλου επέστρεψε στη βάση της. Η κυανόλευκη αποστολή επέστρεψε έχοντας πραγματοποιήσει το βασικό της στάδιο προετοιμασίας στις ιδανικότερες συνθήκες, έχοντας το μυαλό μόνο στο ποδόσφαιρο και τη βελτίωση σε όλα τα επίπεδα.

Η Νίκη Βόλου είναι από τις ελάχιστες ομάδες όχι μόνο της Γ’ Εθνικής αλλά και της Β’ Εθνικής που παρέμεινε σε αθλητικό κέντρο για 14 ημέρες. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε πως ο Πανσερραϊκός και η Κέρκυρα που προετοιμάζονται στην ίδια περιοχή θα παραμείνουν για μία εβδομάδα.

Αυτό βέβαια απαίτησε τη οικονομική θυσία των παραγόντων της βολιώτικης ομάδας, οι οποίοι μόνο για την παραμονή στα 3-5 Πηγάδια πλήρωσαν το ποσό των 22.600€*. Άπαντες στη διοίκηση του Συλλόγου ευελπιστούν πως οι θυσίες τους δεν θα πάνε χαμένες και ο κόσμος θα ανταποκριθεί σ’ αυτή την ειλικρινή προσπάθεια αναγέννησης του ποδοσφαιρικού τμήματος, κυριολεκτικά, μέσα από τις στάχτες του.

Πρώτη ευκαιρία κατά την οποία οι Νικιώτες θα αναγνωρίσουν αυτή την προσπάθεια και θα συμβάλουν με τον δικό τους τρόπο, είναι το φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας το Σάββατο (8/8) στις 18:00. Οι διοικούντες περιμένουν πως το «Π. Μαγουλάς» θα ξαναζωντανέψει από χιλιάδες φίλους της ομάδας που θα δώσουν δυναμικό παρών στην πρώτη φιλική αναμέτρηση. Γι’ αυτό το λόγο το εισιτήριο ορίστηκε στα πέντε (5) ευρώ ώστε όλοι οι Νικιώτες να μπορέσουν να βρεθούν στις κερκίδες της «Κλούβας» και να «φωνάξουν» πως η Νίκη είναι και πάλι εδώ και έτοιμη να βάλει ρότα για νέες κατακτήσεις.

*upd 22:46

Για την ακρίβεια των αριθμών και σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του Ξενοδοχείου “Αλέξανδρος” που φιλοξένησε την αποστολή της Νίκης τις 14 μέρες της προετοιμασίας της, έκανε έκπτωση στους κυανόλευκους, στρογγυλεύοντας το ποσό στις 20.000€ για δύο λόγους. Πρώτον, γιατί η διοίκηση της Νίκης πλήρωσε μετρητά όλο το ποσό πριν την αναχώρηση και δεύτερον για την άριστη συμπεριφορά όλων όσων συμμετείχαν στην αποστολή.

Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις