Σοκ στην Μπόλτον: Σταμάτησαν οι προπονήσεις λόγω έλλειψης φαγητού και νερού!

Αποτελούσε για πολλά χρόνια μια απόλυτα σταθερή δύναμη στην Premier League, αλλά η Μπόλτον είναι πλέον στο χείλος της καταστροφής, συνεχίζοντας να δίνει τη μάχη για την παραμονή στην Championship.

Βέβαια, το πραγματικό σημαντικό νέο είναι η σημερινή εξέλιξη, καθώς σταμάτησαν οι προπονήσεις στο προπονητικό της κέντρο, αφού πλέον δεν υπάρχει νερό, αλλά ούτε φαγητό, με αποτέλεσμα η νυν διοίκηση να ενημερώνει τους παίκτες και τους εργαζομένους να μην προσέλθουν για τις υποχρεώσεις τους.

Όπως αναφέρει η αθλητική έκδοση της Daily Mail, η διαδικασία της αγοραπωλησίας της είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί, αλλά από τη στιγμή που δεν έχει συμβεί και τυπικά αυτό, το προσωπικό δεν έχει εισπράξει τους μισθούς του Φεβρουαρίου, με αποτέλεσμα πολλοί εξ αυτών να αντιμετωπίζουν πρόβλημα βιωσιμότητας, αφού δεν μπορούν να αγοράσουν ούτε καν φαγητό για το σπίτι τους.

Το ρεπορτάζ καταλήγει τονίζοντας ότι η Μπόλτον ακόμα δεν έχει σχολιάσει επίσημα τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό της, αλλά κάτι τέτοιο αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις