Αστέρας Ιτέας: Απόπειρα εκφοβισμού και συνεχείς τραμπουκισμοί

Ανακοίνωση-καταγγελία εξέδωσε η διοίκηση του Αστέρα Ιτέας για τα όσα, υποστηρίζουν, πως έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η ανακοίνωση που υπογράφεται από το Δ.Σ. του Αστέρα Ιτέας:

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ, ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ».

21 η αγωνιστική 4ου ομίλου Γ εθνικής

Ολυμπιακός Βόλου -Αστέρας Ιτέας 1-0

Σε παιχνίδι για γερά νεύρα εξελίχθηκε η αναμέτρηση μεταξύ Ολυμπιακού Βόλου και Αστέρα Ιτέας με νικητή τον γηπεδούχο με πέναλντι -εφεύρεση στο 93ο λεπτό.

Το παιχνίδι που ήταν ισορροπημένο, με τους γηπεδούχους να έχουν μια ελαφρά υπέροχη που δεν μετουσιώθηκε σε ιδιαίτερα αξιόλογη φάση και τον Αστέρα καλά τοποθετημένο στους χώρους να ψάχνει την ευκαιρία του στην αντεπίθεση να σκοράρει .

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι ο αγώνας θα τελειώσει ισόπαλος, με τους ποδοσφαιριστές μας να κρατάνε το βαθμό της ισοπαλίας με περίσσιο πάθος και χωρίς να επηρεαστούν από τα όσα διαδραματίζονταν πέριξ του αγωνιστικού αλλά ακόμη και μέσα σε αυτόν, ήρθε η βουτιά του Ναζίμ, με τον διαιτητή αδικαιολόγητα να υποδεικνύει το σημείο το πέναλτι.

Το αγωνιστικό κομμάτι όμως περνάει σε δεύτερη μοίρα αφού αλγεινή εντύπωση μας προκάλεσε η απόπειρα εκφοβισμού αλλά και οι συνεχείς τραμπουκισμοί από το ημίχρονο που κλιμακώθηκαν γεωμετρικά στα τελευταία δέκα λεπτά προς τους παίχτες και το προπονητικό τιμ της ομάδας μας, από δίμετρα μπολ μπόιζ, παράγοντες αλλά και προπονητικό τιμ της γηπεδούχου ομάδας .

Καμία ομάδα δεν είναι κομπάρσος καμίας, όλες έχουν την ιστορία και την δυναμική τους ενώ ο Αστέρας σε περίπτωση που αποφάσιζε να κάνει διακοπές θα διάλεγε ένα πιο ειδυλλιακό μέρος από το Βόλο να επισκεφτεί.

Το μεγαλύτερο κίνητρο σε όλα τα πράγματα δεν είναι η άνοδος σε μια κατηγορία αλλά η πείνα για διάκριση και η ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ, που τόσο οι παίχτες μας όσο και ο προπονητής αλλά και ο πρόεδρος μας Πέτρος Μαντουβαλος έχουν σε υπερθετικό βαθμό. Το να παίζεις τίμια και καθαρά είναι αυτονόητο, κάτι που προφανώς κάποιοι αγνοούν ή το θυμούνται όταν τους συμφέρει. Ουδέποτε γίναμε ή θα γίνουμε υποχείριο καμίας ομάδας όσο μεγάλη και αν νομίζει ότι είναι…

Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι, είναι μια γιορτή που παίζουν δύο και κερδίζει η μία.

Άλλοτε η καλύτερη, άλλοτε η τυχερότερη, άλλοτε η πιο αποτελεσματική. Αυτή είναι και η ομορφιά του αθλήματος το απρόοπτο του αποτελέσματος

Ευχόμαστε από καρδιάς η ιστορική ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου να βρεθεί σύντομα εκεί που της αξίζει, μέσα από νίκες στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Αυτό που πρεσβεύει ο Αστέρας Ιτέας από καταβολή ίδρυσης του το 1936.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας και στο προπονητικό τιμ που απέδειξαν ποσό έχει βαρύνει η φανέλα του Αστέρα τα τελευταία χρόνια

Το Δ.Σ του Αστέρα Ιτέας

Υ.Σ γελώντας διαβάσαμε σε γνωστό αθλητικό σάιτ του νόμου Μαγνησίας τις δηλώσεις του προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου περί τραμπούκου Ανδράλα και προπονητικού τιμ, ισχυριζόμενος ψευδώς ότι προκαλούσαν, άρθρο που παραδόξως κατέβηκε μετά από λίγη ώρα .

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις