Στην ΑΕ Διμηνίου ο Απόστολος Κοντός

Στη χθεσινή παρουσίαση της ΑΕ Διμηνίου που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ”Volos Palace”, μεταξύ άλλων ανακοινώθηκαν και οι παίκτες που θα έχει στη διάθεση του ο προπονητής της ομάδας, Κωνσταντίνος Παπαστεργίου, τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ανάμεσα στα ονόματα υπήρχε και εκείνο του ποδοσφαιριστή, Απόστολου Κοντού, ο οποίος μάλιστα έδωσε και το «παρών» στη χθεσινή εκδήλωση της μέλλουσας ομάδας του.

Ο Απόστολος Κοντός με καταγωγή από την Κρύα Βρύση Καρδίτσας είναι μια από τις προσεγμένες μεταγραφικές κινήσεις που πραγματοποίησε η ΑΕ Διμηνίου αυτό το καλοκαίρι. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής που αποτελεί έναν από τους πιο αξιόλογους παίκτες του Καρδιτσιώτικου ποδοσφαίρου, τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση της κιτρινόμαυρης ομάδας και θα φοράει τη φανέλα του Μαγνησιώτικου συλλόγου τη νέα σεζόν.

apostoloskontospalace

Ο Απόστολος Κοντός διαθέτει εξαιρετικό αριστερό πόδι και αποκτήθηκε από την Ασπίδα Κρύας Βρύσης, η οποία θα συμμετέχει φέτος στο πρωτάθλημα της Β΄ Τοπικής Κατηγορίας Καρδίτσας. Ο υψηλόσωμος Καρδιτσιώτης έφτιαξε το όνομα του ως ποδοσφαιριστής στην ομάδα της Ασπίδας, ενώ σε μικρότερη ηλικία στο παρελθόν είχε αγωνιστεί με ιδιαίτερη επιτυχία στις Ελπίδες Καρδίτσας και στον ΑΟ Καρδίτσας.

Η φυσική θέση του Κοντού είναι αυτή του αριστερού οπισθοφύλακα, ενώ με την ίδια ευκολία μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αριστερός μέσος, όσο και ως αμυντικός μέσος. Πάντως, δεν θα αποτελούσε έκπληξη αν τον βλέπαμε με τη φανέλα της ΑΕ Διμηνίου να αγωνίζεται και σε διαφορετικές θέσεις από εκείνες που έχει αγωνιστεί μέχρι και σήμερα, αφού λόγω των φυσικών και αγωνιστικών του χαρακτηριστικών μπορεί να καλύψει πολλές θέσεις και ρόλους μέσα στο γήπεδο, κάτι που είναι ιδαίτερα σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις