Κοπή πίτας και σεμινάριο από τους προπονητές ποδοσφαίρου Μαγνησίας

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Μαγνησίας (Σ.Π.Π.Μ.)  έκοψε την πίτα του και μαζί πραγματοποίησε σεμινάριο προπονητικής, με εισηγητή τον  κ. Τερζή Αθανάσιο

Παράλληλα, από τον πρόεδρο της ΕΠΣΘ κ. Π. Λασκαράκη έγινε βράβευση των προπονητών από που διακρίθηκαν την προηγούμενη χρονιά με τις ομάδες τους, Μιχ. Ανδρωνάς – Δήμητρα Ευξ., Στ. Ξηροφώτος- Νίκη Βόλου, Κ. Παπαστεργίου- Θησέας.

Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης ο Σ.Π.Π.Μ. θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Δήμο Βόλου και προσωπικά τους Αντιδημάρχους, κα Κόττογλου Δέσποινα και Καπουρνιώτη Μιχαήλ, για την  εξυπηρέτηση και την αμέριστη βοήθειά τους, για την υλοποίηση του σεμιναρίου μας.

Επίσης, τους συναδέλφους προπονητές για την παρουσία τους, τον κ. Τερζή Αθανάσιο για την θεωρητική και πρακτική παρουσίαση της εισήγησης, με θέμα: «Αρνητική μετάβαση», την «sportbook» για τη χορηγία, τη Σχολή Αγ. Παρασκευής για την συμμετοχή τμήματος της Ακαδημίας στο πρακτικό μέρος του σεμιναρίου.
Ολοκλωρώνοντας, να αναφέρουμε ότι τυχεροί της βραδιάς στα φλουριά της πίτας, ήταν οι προπονητές Γιαννούτσος Αρ.    και  Σταμπουλής Στ.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις