Αποφασισμένοι και πεισμωμένοι στη Νίκη Βόλου

Με προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού συνεχίστηκε η προετοιμασία της Νίκης Βόλου για το φινάλε του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από το ματς στη Νεοκαισάρεια απέναντι στον τοπικό Αχιλλέα. Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του τριημέρου των Απόκρεων και της Καθαράς Δευτέρας, δίνει τη δυνατότητα στον Ράτκο Ντόστανιτς να δουλέψει ακόμη περισσότερο θέματα τακτικής της ομάδας, καθώς η Νίκη στα τελευταία παιχνίδια δείχνει σημάδια επιθετικής αφλογιστίας και δυσκολεύεται να διασπάσει τις αντίπαλες άμυνες.

Στην προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Γιάννης Ντινιωτάκης, ο οποίος πήρε σχετική άδεια ώστε να είναι δίπλα στη γυναίκα του κατά τη γέννηση του πρώτου παιδιού του. Ο ποδοσφαιριστής της Νίκης έγινε πατέρας καθώς η γυναίκα του, Κωνσταντίνα Μητσογιάννη, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και πάλι οι Κέρι και Παπαδήμας που προτιμήθηκε να μπουν σταδιακά σε προπονητικούς ρυθμούς, λόγω και της διακοπής του πρωταθλήματος. Το οίδημα στο γόνατο του Νίκου Παπαδήμα υποχωρεί σιγά-σιγά και δεν εμπνέει καμία ανησυχία, με τις σχετικές εξετάσεις να είναι καθαρές. Ο Λόρι Κέρι θα είναι παρών στο παιχνίδι με τον Αχιλλέα καθώς, πλέον, δεν αισθάνεται ενοχλήσεις στον δικέφαλο που είχε το τράβηγμα την προηγούμενη εβδομάδα και καθημερινά ανεβάζει ρυθμούς ώστε να μπει σύντομα στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Η διαιτητική εύνοια στον έτερο ανταγωνιστή για την κατάκτηση του τίτλου, έχει πεισμώσει τους παίκτες της Νίκης Βόλου που είναι αποφασισμένοι να ολοκληρώσουν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, σημειώνοντας νίκες στα υπόλοιπα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Μπορεί η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου, να μην βρίσκεται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, όμως άπαντες είναι αποφασισμένοι να αποδείξουν πως το μεταξύ τους παιχνίδι ήταν μία κακή παρένθεση στην εξαιρετική πορεία τους στο πρωτάθλημα καθώς σε 21 αγώνες μετρούν 18 νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Συνυπολογίζοντας την πρόκριση στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας, με νίκη επί της Δόξας Δράμας και τη νίκη επί της σουπερλιγκάτης Ξάνθης, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την μέχρι στιγμής, επιτυχημένη πορεία της ομάδας στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Βέβαια, τίποτα δεν έχει τελειώσει και για να κλείσει με επιτυχία η χρονιά θα πρέπει τη νέα αγωνιστική περίοδο η Νίκη να αγωνίζεται στην παραπάνω κατηγορία. Αυτό το γνωρίζουν άπαντες στο κυανόλευκο στρατόπεδο και είναι αποφασισμένοι να δώσουν τα πάντα για να το πετύχουν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις