Έτοιμος ο Ολυμπιακός Β. για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

Δεν υπάρχει αγωνιστική δράση την προσεχή Κυριακή, όσον αφορά το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, καθώς υπάρχει διακοπή μιας εβδομάδας, λόγω και των Απόκρεων. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός Βόλου το προσεχές Σάββατο δίνει επίσημο παιχνίδι, αντιμετωπίζοντας στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ με αντίπαλο τον Αίαντα Σούρπης.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο και θα αρχίσει στις 4 μ.μ. Όπως έχουν τονίσει στον Ολυμπιακό από την αρχή της χρονιάς, στόχος πέρα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ανόδου στη Φούτμπολ Λιγκ, είναι και η κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΘ.

Από τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» απέκλεισαν τη Νίκη στη φάση των «16», άνοιξε διάπλατα ο δρόμος για την κατάκτηση του τροπαίου, με τον Ολυμπιακό να είναι το ακλόνητο φαβορί. Απέναντι σε μια ομάδα που έχει καλή παρουσία φέτος στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ και η οποία απέκλεισε στα ημιτελικά τον Γ.Σ. Αλμυρού, κερδίζοντας με 4-3 στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος», παρότι νωρίς βρέθηκε να χάνει με 2-0.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού ζήτησε από την ΕΠΣΘ 1200 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της ομάδας, ενώ ο Αίας πήρε 800 εισιτήρια. Το χρώμα των εισιτηρίων είναι κόκκινο (για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού) και κίτρινο (για τους φιλάθλους του Αίαντα).

Από τον Ολυμπιακό Βόλου αναμένεται να εκδοθεί ανακοίνωση, όσον αφορά τη διάθεση των εισιτηρίων και από τα σημεία στα οποία θα μπορούν οι φίλαθλοι να τα προμηθεύονται.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις