Αναχώρησε για Καρπενήσι ο Ολυμπιακός Β. (photos)

Αναχώρησε σήμερα 7/8 για το Καρπενήσι η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου, όπου μέχρι τις 19 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Παρά το πρωινό ξύπνημα, άπαντες στον Ολυμπιακό Βόλου έδειχναν ευδιάθετοι και με πολύ όρεξη για…

…δουλειά. Το ίδιο και ο τεχνικός της ομάδας Απόστολος Χαραλαμπίδης, ο οποίος στις επόμενες 12 ημέρες θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει υπό ιδανικές συνθήκες και να… χτίσει τον Ολυμπιακό Βόλου της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Για το Καρπενήσι ταξίδεψαν 25 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι 12 είναι καινούργια πρόσωπα. Οι έντεκα είχαν ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό και οι συγκριμένα οι Σπύρος Γκουγκούδης, Ορέστης Νικολόπουλος, Αντώνης Τσιάρας, Κυριάκος Στρατηλάτης, Στράτος Χιντζίδης, Δημήτρης Καραμανλής, Λουίς Μοράν, Ντιέγκο Λεόν, Γιώργος Ντάσιος, Σταύρος Παναγιώτου και Θωμάς Γιαλαμίδης. Ο Ντάριο Φερνάντες μετέχει της προετοιμασίας, χωρίς όμως να έχει υπογράψει. Ο Αργεντινός μέσος ζήτησε, ως γνωστόν, να ακολουθήσει κανονικά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Καρπενήσι και να αποφασίσει ο Χαραλαμπίδης, αν θα ανάψει το «πράσινο φως» για την απόκτησή του. Κι αυτό, καθώς ο 37χρονος μέσος δεν πέρασε με επιτυχία τις εργομετρικές εξετάσεις. Το πιθανότερο είναι ο Φερνάντες να υπογράψει στον Ολυμπιακό με την επιστροφή της ομάδας από το Καρπενήσι.
Από εκεί και πέρα, στην αποστολή μετέχουν και οι παίκτες που πέρυσι ανήκαν στο δυναμικό της ομάδας, οι Νίκος Μπουτζίκος, Δημήτρης Διαμαντόπουλος, Αλέξανδρος Ζέρης, Γρηγόρης Κυζιρίδης, Αλέξανδρος Σκοπελίτης, Σταμάτης Καρράς, Τάσος Χρυσοστομίδης, Αλέξανδρος Νικολιάς, Δημήτρης Κεσίδης, Ανδρέας Κορνελάτος, καθώς και οι Δημήτρης Αρβανίτης και Άγγελος Κολημήτρας, οι οποίοι μετά από ένα χρόνο τιμωρίας επιστρέφουν στην ομάδα. Στην αποστολή μετέχει και ο νεαρός Κώστας Αλαμάνης από την ομάδα Κ19 του συλλόγου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις