Από ένα βαθμό πήραν ΑΟΧ Κισσαμικός και Πλατανιάς

Με την αναμέτρηση ΑΟΧ Κισσαμικός-Πλατανιάς ολοκληρώθηκε σήμερα στα Περιβόλια η 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ. Οι δύο ομάδες πήραν από ένα βαθμό, καθώς το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 2-2.

Ο Πλατανιάς, αφού πρώτα στο 5’ είχε δοκάρι με τον Λουκίνα, σε κεφαλιά που επιχείρησε, μετά από εκτέλεση φάουλ, προηγήθηκε νωρίς, στο 9ο λεπτό με σουτ του Νίλι, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ και με δύο τέρματα του Βρεττού στο 64’ και στο 69’ με ισάριθμα σουτ, προηγήθηκαν με 2-1. Ωστόσο, ο Πλατανιάς δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και με τον Μπιανκόνι στο 76’ ισοφάρισε σε 2-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Καραγεώργης (63’ λ.τ Βρεττός), Σίσε, Φαζός, Αρναρέλλης, Μουμίν, Σάλιακας (44’ λ.τ Σελινιωτάκης), Κάσσος, Τόλι, Κουσκουνάς, Ρίσκι.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Βασιλειάδης, Μάικιτς, Ρουσσάκης (56’ λ.τ Κόρτσταμ), Τσαμούρης, Νίλι, Μποσέτι, Γκατσολάρι (66’ Παπανικολάου), Ποζατζίδης, Ουέλς, Λουκίνας (87’ Πουρζιτίδης), Μπιανκόνι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις