Είναι φαβορί και θέλει να το αποδείξει ο Ολυμπιακός Β. στον τελικό

Τον πρώτο τίτλο της χρονιάς θέλουν να πανηγυρίσουν αύριο Σάββατο (9/3) στον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς η ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Αίαντα Σούρπης στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 4 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό στάδιο, με τους «ερυθρόλευκους» να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.
Στον Ολυμπιακό αντιμετωπίζουν το αυριανό παιχνίδι με μεγάλη σοβαρότητα, καθώς θέλουν να κατακτήσουν το Κύπελλο και όπως η ομάδα απέδειξε σε όλα τα ματς που έδωσε μέχρι τον τελικό, σε κανένα δεν αγωνίστηκε χαλαρά.
Η διοίκηση του Ολυμπιακού καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό «παρών» στον αυριανό τελικό, χειροκροτώντας την προσπάθεια και των δύο ομάδων, σ’ ένα παιχνίδι γιορτή του ποδοσφαίρου.
Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, ο Περικλής Αμανατίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του δύο ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τον τιμωρημένο Μπάμπη Οικονομόπουλο και τον τραυματία Βαγγέλη Μάντζιο. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και όπως όλα δείχνουν ο Σεραφείμ Παπαϊωάννου θα αποτελέσει, μαζί με τον Στάθη Ρόκα, το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των «ερυθρόλευκων» στον αυριανό τελικό. Όσον αφορά το ποιος θα αγωνιστεί στη γραμμή κρούσης, ο Περικλής Αμανατίδης θα χρησιμοποιήσει έναν εκ των Κώστα Φλίγκου, Βασίλη Σαχινίδη.
Η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού ολοκληρώνεται σήμερα Παρασκευή και στην αποστολή θα βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να επιλέγει την 18αδα του αγώνα, αύριο ημέρα του τελικού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις