Προχωράει με Μαρτίνς για τη νέα σεζόν ο Ολυμπιακός

Προς παραμονή στον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς. Κίνηση που… μαρτυράει πολλά για το άμεσο μέλλον έκανε η διοίκηση των «ερυθρόλευκων», την ώρα που όλα έδειχναν ανοιχτά (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι βρέθηκε κοντά στην πόρτα της εξόδου) για τον Πορτογάλο τεχνικό.

Οι Πειραιώτες αποδεικνύουν ότι πιστεύουν στις δυνατότητες του 48χρονου τεχνικού και εκτιμούν το έργο που έχει κάνει, αναλαμβάνοντάς την ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο (έπειτα από την απώλεια του βασικού τίτλου μετά από χρόνια) και με στόχο να τη χτίσει εντελώς από την αρχή.

Όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», η διοίκηση του Ολυμπιακού άναψε το «πράσινο φως» ώστε να προχωρήσει το πλάνο για τη νέα σεζόν με τον Μαρτίνς να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Δηλαδή, για το πότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία, σε ποιες περιοχές θα γίνει, τα φιλικά που θα χρειαστούν, με στόχο να είναι έτοιμος 23-24 Ιουλίου όπου θα δοθεί το πρώτο ευρωπαϊκό ματς, εφόσον κλειδώσει η 2η θέση και η συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League.

Η συγκεκριμένη κίνηση σχετίζεται με το πλάνο που υπάρχει στον Ολυμπιακό εδώ και καιρό. Να τρέξει, δηλαδή, προπονητής την ομάδα για δεύτερη σερί χρονιά και να επωφεληθούν οι «ερυθρόλευκοι» από τα θετικά που συνοδεύουν πάντα μια τέτοια απόφαση και ενώ τα τελευταία χρόνια δεν έχει τηρηθεί τέτοιο πλάνο στους Πειραιώτες, που αλλάζουν αρκετά συχνά προπονητή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις