Επιτυχίες αθλητών του Άθλου σε αγώνες αντιπτέρισης

Στη Β’ φάση των περιφερειακών αγώνων ανπιπτέρισης (badminton) στον Τύρναβο συμμετείχε ο Αθλητικός Όμιλος Αγριάς «Άθλος». Στους αγώνες έλαβαν μέρος αθλητές της Αγριάς, του Βόλου, της Λάρισας και του Τυρνάβου. Ο «Άθλος» συμμετείχε με εννέα αθλητές (από Βόλο και Αγριά) και συνολικά κατέκτησε 20 μετάλλια. Την ομάδα συνόδευσε η υπεύθυνη του τμήματος και προπονήτρια του συλλόγου Σόνια Αθανασίου, καθώς γονείς και φίλοι των αθλητών. Αναλυτικά:

Την πρώτη θέση κατέλαβαν οι κάτωθι αθλητές του «Άθλου»: Μαριτσούδη Κατερίνα / Χλέμπου Χριστίνα στο διπλό κοριτσιών κάτω των 13 ετών. Φιλίππου Βαγγέλης στο απλό αγοριών κάτω των 15 ετών. Παπαρίζος Αναστάσης στο απλό αγοριών κάτω των 17 ετών.Φιλίππου Βαγγέλης / Καραμανιώλας Χάρης στο απλό αγοριών κάτω των 17 ετών.

Τη δεύτερη θέση κατέκτησαν οι αθλητές: Φιλίππου Χρήστος στο απλό αγοριών κάτω των 11 ετών. Μαριτσούδη Κατερίνα / Χλέμπου Χριστίνα στο διπλό κοριτσιών κάτω των 15 ετών. Χλέμπου Χριστίνα στο διπλό κοριτσιών κάτω των 15 ετών. Παπαρίζος Αναστάσης / Μαριτσούδης Μάρκος στο διπλό αγοριών κάτω των 17 ετών.

Την Τρίτη θέση κατέκτησαν οι αθλητές: Φιλίππου Χρήστος / Συνάνης Παναγιώτης στο διπλό αγοριών κάτω των 13 ετών. Μαγγίτση Μαρία στο απλό κοριτσιών κάτω των 11 ετών. Μαριτσούδη Κατερίνα στο απλό κοριτσιών κάτω των 13 ετών. Φιλίππου Βαγγέλης / Καραμανιώλας Χάρης στο διπλό αγοριών κάτω των 15 ετών. Παπαρίζος Αναστάσης στο απλό αγοριών κάτω των 15 ετών. Μαριτσούδης Μάρκος στο απλό αγοριών κάτω των 17 ετών.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις