Θ. Αγγελόπουλος: «Ο Πάσχος θα ήταν πρόεδρος για τα επόμενα δέκα χρόνια… »

Στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας και την εκπομπή ”Πρωινή Προπόνηση” φιλοξενήθηκε ο Θανάσης Αγγελόπουλος. Ο πρόεδρος της Δάφνης μίλησε για τις εκλογές που θα μπορούσαν να διεξαχθούν χωρίς τη διοίκηση πρωτοδικείου, την υποψηφιότητα του στις ερχόμενες εκλογές, την ΕΠΟ, για αυτό που ενώνει τα σωματεία της ΕΠΣΘ, αλλά και την έναρξη προετοιμασίας της Δάφνης.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Θανάσης Αγγελόπουλος στους Ευθύμη Χούτα, Δήμητρα Παλαιοδημοπούλου και Γιώργο Αποστολακόπουλο:

Για τις εκλογές που θα μπορούσαν να διεξαχθούν χωρίς τη διοίκηση πρωτοδικείου: «Εμείς ως Δάφνη ζητήσαμε εκλογές, στέλνοντας επιστολή με την οποία είχαμε αναφέρει ότι καθιστούμε υπευθύνους όλους αυτούς που ψήφισαν και έφεραν την ΕΠΣΘ σε αυτή την κατάσταση. Όταν τα 27 σωματεία ζήτησαν γενική συνέλευση και εκλογές, έπρεπε ο κ. Πάσχος να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον κ. Μπατζιάκα και να εφαρμόσουν αυτό που τα σωματεία ζητούσαν. Έτσι, θα οδηγούμασταν σε εκλογές χωρίς την ύπαρξη αυτής της διοίκησης πρωτοδικείου».

Για την υποψηφιότητα του στις ερχόμενες εκλογές: «Προκηρύχθηκαν εκλογές, κάτι που εμείς είχαμε ζητήσει και θα ήμασταν εκεί για να ψηφίσουμε. Με πήρε τηλέφωνο ο κ. Λασκαράκης και μου ζήτησε να βρεθούμε, όπως και έγινε. Στη συνάντηση που πήγα εγώ με άλλα τρία μέλη της ομάδας μου, είδαμε πως έχει τον ίδιο στόχο με εμάς, δηλαδή να αρθεί η τιμωρία της ΕΠΣΘ και να γίνουν τα πρωταθλήματα. Αποφασίσαμε να βάλουμε δικό μας υποψήφιο ως ομάδα και μετά από συζήτηση θεωρήθηκε καλύτερο να μπω εγώ στο ψηφοδέλτιο. Θα ήθελα όλα τα σωματεία να έχουν έναν δικό τους υποψήφιο στις εκλογές και οι καλύτεροι να επιλεγούν».

Για την ΕΠΟ: «Η ΕΠΟ πρέπει να μας ακούσει. Αν δεν μας ακούσει το ΔΣ της ΕΠΟ, υπάρχει το γενικό συμβούλιο των ΕΠΣ όλης της Ελλάδας. Εμείς θα προσπαθήσουμε, δεν γίνεται να διαιωνίζεται αυτή η κατάσταση. Η ΕΠΟ δεν αναγνώρισε καμία διοίκηση, ούτε τον κ. Πάσχο. Αν τον είχε αναγνωρίσει, θα είχε αρθεί η ποινή της ΕΠΣΘ και θα ήταν πρόεδρος για τα επόμενα δέκα χρόνια».

Για αυτό που ενώνει τα σωματεία της ΕΠΣΘ: «Πρέπει κάθε σωματείο να πει την άποψη του. Πιστεύω ότι 30-35 σωματεία θα έρθουν, αλλά θα ήθελα να έρθουν όλα τα σωματεία. Μας ενώνει η αγάπη για το ποδόσφαιρο. Όλα τα άλλα είναι μικροπρέπειες και εγωισμοί».

Για την έναρξη προετοιμασίας της Δάφνης: «Ξεκινήσαμε ήδη προετοιμασία. Τηρήσαμε τον προγραμματισμό μας. Οι ποδοσφαιριστές δεν γινόταν να περιμένουν άλλο και μάλιστα βρίσκονται πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση».

Απομαγνητοφώνηση: Δημήτρης Μπιτολάς για το Goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις