Κύπελλο Ελλάδας: Έρχεται τελικός… Δικεφάλων

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν κληρώθηκαν μαζί και ενδέχεται να αναμετρηθούν για τρίτη σερί χρονιά στον τελικό του Κυπέλλου – Δείτε τα ζευγάρια της κλήρωσης.

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ, η κλήρωση για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Σε αυτή, δεν… βγήκε το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Η Ένωση θα αντιμετωπίσει τη Λαμία, ενώ ο ΠΑΟΚ τον Αστέρα Τρίπολης σε διπλές αναμετρήσεις.

Ήδη το μυαλό πολλών, πηγαίνει στην επανάληψη των δυο τελευταίων τελικών της διοργάνωσης, σε Βόλο και ΟΑΚΑ, όπου οι δυο «Δικέφαλοι» αναμετρήθηκαν, με αυτόν του Βορρά να κατακτά ισάριθμες φορές το τρόπαιο.

Παράλληλα, ο Αστέρας Τρίπολης κατέθεσε επίσημο αίτημα, ώστε να σφυρίξουν ξένοι διαιτητές τα παιχνίδια των ημιτελικών.

«Για την αξιοπιστία του θεσμού και από τη στιγμή που έχει επιλεγεί στα σπουδαία παιχνίδια να ορίζονται ξένοι. Είναι ένα εύλογο αίτημα…» είπε ο Γιώργος Μποροβήλος, που εκπροσώπησε τους Αρκάδες στην κλήρωση.

Να θυμίσουμε πως ο τελικός έχει οριστεί για τις 11 Μαΐου στο ΟΑΚΑ. Φυσικά, η Ε.Π.Ο. δύναται να αποφασίσει για λόγους ανωτέρας βίας που αποκλείουν τη διεξαγωγή του, την ημέρα ή τον τόπο και να ορίσει νέα ημερομηνία και άλλο γήπεδο, το οποίο θα πληροί το σύνολο των προϋποθέσεων για την ασφαλή διεξαγωγή του» αναφέρεται στην προκήρυξη.

onsports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις