Γ. Σιαμέτης: Τεράστια υπέρβαση για Αίαντα η συμμετοχή στον τελικό

Στα γραφεία της ΕΠΣΘ πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα (8/3) συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού τελικού του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και στον Αίαντα Σούρπης.

Ο προπονητής του Αίαντα, Γιάννης Σιαμέτης, στις δηλώσεις του τόνισε πως για την ομάδα της Σούρπης η πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης είναι μια τεράστια υπέρβαση. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Αίαντα:

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στον τελικό. Είναι η επιβράβευση της προσπάθειας των παιδιών από την αρχή της χρονιάς. Όλοι στην ομάδα δεν έχουμε παίξει σε τέτοια παιχνίδια και στόχος είναι να απολαύσουμε τον αγώνα. Θα είναι ένα ματς γιορτή, κυρίως για τη δική μας ομάδα. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το χαρούν οι ποδοσφαιριστές.

Ο Αίας κατεβαίνει στο παιχνίδι ως τεράστιο αουτσάιντερ. Από εκεί και πέρα το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο και μπορεί να συμβεί οτιδήποτε, σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Εμείς θα μπούμε στο γήπεδο για να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, απέναντι σε έναν αντίπαλο με τεράστιο μέγεθος. Σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια, με Θησέα και Αλμυρό, ο τελικός με τον Ολυμπιακό είναι τελείως διαφορετικό ματς. Γιατί η δυναμικότητα του Ολυμπιακού Βόλου είναι πολύ μεγάλη.

Είναι τεράστια υπέρβαση να βρισκόμαστε στον τελικό του Κυπέλλου, ενώ και η βαθμολογική μας θέση στο πρωτάθλημα είναι πολύ καλή. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια, από αμιγώς ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές από περασμένο Αύγουστο. Έχουμε μια ομάδα με οικογενειακό κλίμα και όλοι οι παίκτες είναι φίλοι μεταξύ τους. Η χρονιά για μας είναι πετυχημένη, πέρα από κάθε προσδοκία και αποκορύφωμα είναι η συμμετοχή μας στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, ενόψει του τελικού: «Έχουμε δύο τραυματισμούς ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δεν θα αγωνιστούν στον τελικό. Είναι ο Σιαμουρδάνης, ο οποίος έκανε εγχείρηση στο ζυγωματικό και ο Χουλιαράς, που έχει σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο. Αμφίβολη είναι και η παρουσία του Γιάννη Αραπίτσα, λόγω προβλήματος στο δικέφαλο».

Για το πως αντιμετωπίζουν οι φίλαθλοι της Σούρπης τον αυριανό τελικό: «Όλα τα παιδιά που παίζουν στην ομάδα είναι από τη Σούρπη και τη γύρω περιοχή. Υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση για το παιχνίδι και θα έχει πολύ κόσμο το γήπεδο από τη δική μας πλευρά. Όλος ο κόσμος είναι πολύ χαρούμενος που θα παίξει ο Αίας στον τελικό. Μας σταματούν στο δρόμο, μας συγχαίρουν και μας εύχονται όλοι καλή επιτυχία. Εμείς από την πλευρά μας θα είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και εύχομαι τα καλύτερα.

Τα παιχνίδια που δίνουμε με τις ομάδες της Α’ τοπικής, σε σχέση με τα ματς με ομάδες της Γ’ Εθνικής έχουν διαφορετική προσέγγιση. Στο πρωτάθλημα προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, να δημιουργήσουμε φάσεις. Τα ματς με τον Αλμυρό και τον Θησέα ήταν διαφορετικά. Έχουμε ατομική ποιότητα, αλλά  και ως ομάδα είμαστε από τις καλύτερες της κατηγορίας».γ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις