Μέχρι και με αποβολή από το πρωτάθλημα κινδυνεύει ο Ηρακλής

Προφητική και συνάμα ρεαλιστική αποδείχθηκε λίγα 24ωρα αργότερα η τοποθέτηση του αντιπροέδρου της Π.Α.Ε., Στάθη Καραντώνη, στη συνέντευξη Τύπου της προηγούμενης Παρασκευής.

Η κραυγή αγωνίας και επιβίωσης δεν αποτελούσε επικοινωνιακό τέχνασμα. Η Ε.Ε.Α. ετοιμάζεται να συντάξει έκθεση ελέγχου για τον Ηρακλή που ελέω έλλειψης εγγυητικής κινδυνεύει από -3 ως αποβολή από το Πρωτάθλημα…

Οι κυβερνητικές υποσχέσεις για την τροπολογία προστασίας του Ηρακλή από τους επιθετικούς πιστωτές αναζητεί ακόμη… πράξεις. Όσο καθυστερεί, τόσο πιο ορατός γίνεται ο κίνδυνος για την Π.Α.Ε. που οδηγείται στη «γκιλοτίνα». Ο μπλοκαρισμένος λογαριασμός της έχει οδηγήσει στη φυσιολογική (εξαιτίας τούτου) αδυναμία εξασφάλισης εγγυητικής επιστολής. Η Ε.Ε.Α. συντάσσει την επόμενη εβδομάδα έκθεση ελέγχου προς τη Football League, η οποία πρόκειται να επιβάλλει κυρώσεις. Ποιες μπορεί να είναι αυτές; Από αφαίρεση τριών βαθμών, μέχρι αποβολή από το Πρωτάθλημα!

Στη Μίκρα επιχειρούν να πιέσουν ακόμη περισσότερο καταστάσεις, υπογραμμίζουν πως η Π.Α.Ε. είναι «δεμένη χειροπόδαρα» όσο οι υποσχέσεις παραμένουν ακόμη λόγια. Η μόνη ορατή λύση είναι να προχωρήσει πολύ άμεσα η τροπολογία που θα αποτελέσει «ασπίδα» για την ομάδα μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας εκκαθάρισης της παλιάς Π.Α.Ε., ώστε έπειτα να αντιμετωπίσει η σημερινή διοίκηση ότι της αναλογεί από το φορτίο του παρελθόντος.

Πηγή: metrosport

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις