«Απόδραση» στο τέλος για Παναχαϊκή, 0-1 τον Καραϊσκάκη

Με γκολ του Πολίμου στο 88′ οι Αχαιοί επικράτησαν στην έδρα του Καραϊσκάκη, για την 21η στροφή του πρωταθλήματος.

Σπουδαία «απόδραση» και σημαντικό «τρίποντο» της Παναχαϊκής μέσα στην Άρτα, το οποίο τη φέρνει στον έναν βαθμό μακριά από τον Απόλλωνα Λάρισας και θα την κρατήσει μετά και το πέρας της αγωνιστικής στην τρίτη θέση.

Ο Καραϊσκάκης από την άλλη δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από αυτή την αναμέτρηση, χάνοντας μάλιστα μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στην τελευταία φάση της συνάντησης.

Το ματς:

Αναγνωριστικό παιχνίδι στα πρώτα λεπτά, με τους γηπεδούχους να απειλούν πρώτοι με μακρινό σουτ του Χούσου, το οποίο μπλόκαρε εύκολα ο Σούλης. Στο 18 ήρθε η μεγαλύτερη ευκαιρία του 45λεπτου, με την Παναχαϊκή να έχει δοκάρι, στην προσπάθεια του Παντίδου να διώξει την μπάλα από την περιοχή του Καραϊσκάκη. Στο 31′ εκ νέου μακρινό σουτ των Αρτινών, χωρίς να ανησυχήσει τον γκολκίπερ των Αχαιών, με το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο 53′ σε αντεπίθεση των Πατρινών, ο Ελευθεριάδηςμπήκε στην περιοχή και σπρώχτηκε από αντίπαλο, αλλά ο διαιτητής Μπαΐλης έδειξε να συνεχιστεί το ματς, με τους «κοκκινόμαυρους» να ζητούν πέναλτι. Στο 68′ ευκαιρία για την Παναχαϊκή, με τον Κόβατσεκ να κάνει γλυκιά σέντρα για τον Μπαστακό αλλά ο τελευταίος δεν έπιασε καλά την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 80′ μεγάλη χαμένη στιγμή για τον Καραϊσκάκη, με τον Βουκμίροβιτς από το σημείο του πέναλτι να αδυνατεί να κάνει το 1-0. Οκτώ λεπτά μετά οι Αχαιοί κατάφεραν να πετύχουν το… χρυσό γκολ, με τον Πολίμο να νικά από κοντά τον Μέλκα και να δίνει τη νίκη στην ομάδα του

Σκόρερ: 88′ Πολίμος

ΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ (Χαραλαμπίδης): Μέλκας, Καπίας, Παναγιώτου, Χούσος, Παντίδος, Μασούρας, Καψάλης (68′ Ελ Χαντζί Μπαντέ), Βουκμίροβιτς, Γυφτοκώστας (57′ Σεράνο), Τζιώρας (83′ Ροντρίγκεζ)
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (Οφρυδόπουλος): Σούλης, Λουμπαρδέας, Τσελεπίδης, Σταμόπουλος, Πολίμος, Παπατόλιος (64΄ Μαυρίας), Φουρλάνος (83΄ Μοσνί), Κολ, Ελευθεριαδης (60΄ Κυνηγόπουλος), Κόβατσετς, Μπαστακός

Διαιτητής: Μπαΐλης (Πρέβεζας/Λευκάδας)
Βοηθοί: Φραγκούλης (Πρέβεζας/Λευκάδας), Παπαδάκης (Ημαθίας)

πηγή: liganews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις