Μόνο νίκη με Τρίκαλα θέλει σήμερα ο ΝΠΣ Βόλος

Το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ συνεχίζεται σήμερα, καθώς διεξάγονται επτά παιχνίδια για την 21η αγωνιστική. Ο ΝΠΣ Βόλος υποδέχεται στις 15.00 στο δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης τον ΑΟ Τρίκαλα με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών.
Οι «κυανέρυθροι» προέρχονται από τρεις σερί ήττες, από Απόλλωνα Πόντου (1-0), ΑΟΧ Κισσαμικό (1-4) και Εργοτέλη (2-0), με αποτέλεσμα να χάσουν το πολύ μεγάλο πλεονέκτημα των 11 βαθμών διαφοράς που είχαν από τον δεύτερο της κατάταξης Απόλλωνα Λάρισας, πριν από τρεις αγωνιστικές. Πλέον, η διαφορά «ψαλιδίστηκε» στους πέντε βαθμούς και από εδώ και πέρα δεν επιτρέπονται στραβοπατήματα, ιδίως εντός έδρας, στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.
Η προετοιμασία των παικτών του ΝΠΣ Βόλος ολοκληρώθηκε χθες και στη συνέχεια ο Χουάν Φεράντο ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Σ’ αυτήν μετέχουν οι Μπουργάνης, Ντενάκης, Πέντα, Πίσπας, Γκαλίτσιος, Ενγκουεμ, Μάντζης, Λούκας, Καμπαγιέρο, Καρρίκι, Ηλιόπουλος, Φράγκος, Κότο, Δόρης, Ουνγιαλίδης, Πίτου Γκαρσία, Κόκας, Πίτκας, Κόκκορης,
Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του ΝΠΣ Βόλος, με την οποία καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν το «παρών» στο παιχνίδι, ενισχύοντας την ομάδα στην προσπάθειά της να φτάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σ’ αυτήν την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, η παρουσία των φίλων της ομάδας είναι απαραίτητη, ώστε όλοι μαζί να δώσουμε την απαραίτητη ώθηση στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη.
Τον αγώνα με αντίπαλο τα Τρίκαλα θα μπορούν να τον παρακολουθήσουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας καθώς και απλών εισιτηρίων τα οποία τιμώνται 5 ευρώ και θα διατίθενται σήμερα, ημέρα του αγώνα από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης.
Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίων αγώνα απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί ο κάτοχος τους να είναι μέλος της ομάδας.
Επιπλέον για τους μακροχρόνια ανέργους (περισσότερους από έξι μήνες ανεργίας), τους πολύτεκνους αλλά και τα ΑΜΕΑ η είσοδος θα είναι δωρεάν με μοναδική προϋπόθεση να είναι μέλη της ΠΑΕ Βόλος (απαραίτητη η επίδειξη των σχετικών δικαιολογητικών και της κάρτας μέλους στην είσοδο).
Επιπλέον οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται στις εξέδρες του γηπέδου δωρεάν.
Η είσοδος των φιλάθλων για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής θα γίνεται από τη Θύρα 1 του γηπέδου της Νεάπολης (οδός Ύδρας)».
Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης από την ΕΠΣ Ξάνθης, με βοηθούς τους Λάμπρο Διαμάντη της ΕΠΣ Έβρου και Παναγιώτη Τερτζόπουλο, επίσης από τον Έβρο. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Μελέτης Γιουματζίδης από την ΕΠΣ Πέλλας και παρατηρητής ο Σπύρος Πουγκακιώτης από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις