Νίκη με Πιερικό για να αισθάνεται σιγουριά θέλει ο Αλμυρός (pregame)

Τον Πιερικό υποδέχεται σήμερα στις 3μ.μ. ο Γ.Σ. Αλμυρού σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και για τον 4ο όμιλο. Οι «κυανόλευκοι» θέλουν τη νίκη για να βελτιώσουν τη θέση τους στη βαθμολογία και να κάνουν σημαντικό βήμα παραμονής.

Δύο ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζει σήμερα ο τεχνικός του ΓΣ Αλμυρού, Κώστας Βελιτζέλος. Ο Γιάννης Βέργος είναι τιμωρημένος λόγω της αποβολής του στο ματς με τον Θησέα, ενώ ποινή εκτίει και ο Δημήτρης Δημηνάς. Ο τελευταίος είναι και τραυματίας, οπότε αυτός είναι ο λόγος που επεδίωξε να πάρει κάρτα την περασμένη αγωνιστική και η οποία ήταν η τέταρτη στο πρωτάθλημα.

Στη διάθεση του κ. Βελιτζέλου είναι οι: Άγγελος Σταυράκης, Λεωνίδας Κούτσικος, Δημήτρης Βίτσος, Σταμάτης Καρράς, Βαγγέλης Στουρνάρας, Νίκος Μπαρούτας, Γιώργος Ναουμίδης, Βασίλης Καλαμίδας, Στέλιος Αλεξανδρής, Γιώργος Παπακώστας, Θόδωρος Λουκάς, Παναγιώτης Κοντοβάς, Τάσος Τσελεπής, Αντώνης Τζοβάρας, Ηλίας Γκίκας, Αλέκος Αναστασίου, Άγγελος Ματθαίου.

Διαιτητής ο Αγγελούλης
Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ορίστηκε να διευθύνει το σημερινό παιχνίδι ο Χρήστος Αγγελούλης της ΕΠΣ Λάρισας. Βοηθοί του θα είναι ο Δημήτρης Κοτούμπας και ο Χρήστος Νάκας, που επίσης ανήκουν στην ΕΠΣ Λάρισας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Γιώργος Μπάρας από την ΕΠΣ Μακεδονίας.
Ο κ. Αγγελούλης είναι 31 ετών και φέτος «σφυρίζει» στη Γ’ Εθνική για τέταρτη σεζόν. Ο Λαρισαίος ρέφερι θα βρεθεί για δεύτερη φορά στο δρόμο του Γ.Σ. Αλμυρού. Ήταν ο «άρχων» του αγώνα ΓΣΑ-Α.Ο. Σελλάνων 2-1, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις 21/10/2018 στο στάδιο «Αθανάσιος Ραγάζος».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις