Ο Ολυμπιακός Β. συγχαίρει ΕΠΣΘ, Αίαντα και κόσμο

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 με την οποία συγχαίρει την ΕΠΣΘ για την άψογη διοργάνωση του τελικού του Κυπέλλου, τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, αλλά και τον Αίαντα Σούρπης για την πορεία και τη συμμετοχή στον τελικό. Επίσης, ευχαριστεί τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που σ’ ένα ακόμη παιχνίδι έδωσαν δυναμικό «παρών». Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σύσσωμο το Δ.Σ. του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 συγχαίρει την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας καθώς και τον Πρόεδρο της, κ. Περικλή Λασκαράκη για την άψογη διοργάνωση του σημερινού τελικού όπως επίσης και τους διαιτητές της αναμέτρησης. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν με την σειρά τους τόσο οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας όσο και εκείνοι του Αίαντα Σούρπης για την συνολική τους πορεία και την συμμετοχή τους στον μεγάλο τελικό  του Κυπέλλου Ε.Π.Σ.Θ..

Ωστόσο, το μεγαλύτερο μπράβο οφείλουμε να το δώσουμε στον κόσμο της ομάδας μας που πανηγύρισε μαζί με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο την επίτευξη του πρώτου (από τους δύο που έχουν τεθεί από την αρχή της χρονιάς) τίτλου για την φετινή αγωνιστική περίοδο. Διανύουμε την τελική ευθεία του πρωταθλήματος και όλοι μαζί συνεχίζουμε ενωμένοι και δυνατοί».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις