Κ. Βελιτζέλος: Απόλυτα συγκεντρωμένοι στο στόχο

Ο Γ.Σ. Αλμυρού φιλοξενεί σήμερα στις 3 μ.μ. στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος» τον Πιερικό σε εξ αναβολής παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και θέλουν το «τρίποντο» που θα τους φέρει πιο κοντά στη σωτηρία απέναντι σε μία ομάδα με τον ίδιο στόχο. Οι Αλμυριώτες έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα και ευελπιστούν ότι η αποστολή τους θα στεφθεί με επιτυχία.

Ο τεχνικός Κώστας Βελιτζέλος δήλωσε σχετικά στην εφημερίδα «Θεσσαλία»: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μεγάλη βαθμολογική σημασία. Αντίπαλός μας είναι μία ομάδα με βαριά φανέλα που παίζει και αυτή για τη σωτηρία της. Ο αγώνας θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Τον πρώτο λόγο θα έχει η ομάδα που θα είναι περισσότερο συγκεντρωμένη και θα κάνει τα λιγότερα λάθη. Είμαστε αισιόδοξοι, αλλά αν θέλουμε να φτάσουμε στο νικηφόρο αποτέλεσμα θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να μη χαλαρώσουμε ούτε στιγμή».

Ο Μακεδόνας προπονητής δεν παρέλειψε να ζητήσει και τη στήριξη των φίλων της ομάδας: «Εκ μέρους της ομάδας απευθύνω κάλεσμα στον κόσμο του Γ.Σ. Αλμυρού να έλθει στο στάδιο και να μας στηρίξει. Εξάλλου θα ευνοούν και οι συνθήκες. Με τις εκδηλώσεις του μπορεί να μας δώσει την απαραίτητη ώθηση για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλίας»

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις