Πολύ δύσκολο έργο με Πανιώνιο έχει σήμερα ο Ο.Υ.Κ.Β.

Πολύ δύσκολο έργο έχει σήμερα ο Ο.Υ.Κ.Β. ο οποίος στις 14.00 υποδέχεται τον πρωτοπόρο της Α2 πόλο, Πανιώνιο, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ Βόλου
Στον σημερινό αγώνα ο Ο.Υ.Κ.Β. είναι το αουτσάιντερ. Αντίπαλός του είναι ο πανίσχυρος Πανιώνιος, ομάδα που προπορεύεται στον βαθμολογικό πίνακα του Β’ ομίλου και που μαζί με τον Παναθηναϊκό, από τον Α’ όμιλο, αποτελούν τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο στην Α1.
Ο Ο.Υ.Κ.Β. θα έχει σίγουρα δύο απουσίες. Πολύ σημαντική λόγω της θέσης που παίζει είναι του βασικού τερματοφύλακα Σωτήρη Ιωακείμ, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Εκτός παραμένει και ο Γιώργος Μαρινάγης. Σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στη Ν.Ε. Πατρών επιστρέφει από τιμωρία ο φουνταριστός Στέργιος Παπαβασιλείου, ενώ αναμένεται να είναι διαθέσιμος και ο Χρήστος Μαρινάγης.
Η 15άδα του αγώνα θα επιλεγεί μεταξύ 18 πολιστών, που είναι οι: Θεοδόσης Βόντζος (τερμ.), Στέργιος Παπαβασιλείου, Μηνάς Νικηφορίδης, Ιάσων Λέτσιος, Αλέξανδρος Κολημήτρας, Χρήστος Μαρινάγης, Γιώργος Ζακυνθινός, Βασίλης Βλιώρας, Γιώργος Στεργίου, Δημήτρης Χαμίτης, Κώστας Πετρόπουλος, Λευτέρης Ανδρής, Γιάννης Δίπλας (τερμ.), Χρήστος Κουφιδάκης, Λάμπρος Μακρής. Μιχάλης Νικολέρης, Ιάσων Μάρκου, Γιάννης Μόσιος (τερμ).
Τον αγώνα στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ Βόλου θα διευθύνουν οι κ.κ. Κώστας Κυράνης και Αλέξανδρος Χατζηγούλας. Επίσης για τον Β’ όμιλο θα παίξουν σήμερα στο Ποσειδώνιο (16.00) ο ΠΑΣ Φοίβος Συκεών με τον Άρη.
Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις