Τον πρώτο λόγο ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός στη Σούπερ Λιγκ

Πέντε παιχνίδια διεξάγονται σήμερα Κυριακή, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 17.15 στην Τούμπα τον Ατρόμητο, θέλει να προσθέσει άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του και να κάνει ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» παραμένει αήττητος στο πρωτάθλημα και θέλει να συνεχίσει χωρίς ήττα μέχρι και το φινάλε του πρωταθλήματος. Από την πλευρά του ο Ατρόμητος, ο οποίος προέρχεται από άνετη νίκη με 3-0 επί του Πανιωνίου, έχει δύσκολο έργο, ωστόσο, θα αγωνιστεί χωρίς άγχος για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο Καραϊσκάκη τον Άρη, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, μετά τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε με ΠΑΟΚ (αρχικά) και ΑΕΚ την περασμένη αγωνιστική (νίκη με 2-0). Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μείνει επτά βαθμούς πίσω από την κορυφή και δύσκολα θα μπορέσουν να ξεπεράσουν τον ΠΑΟΚ στη βαθμολογία και να στεφθούν πρωταθλητές. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως στο σημερινό παιχνίδι δεν θα παίξουν με πάθος για τη νίκη, εξαντλώντας κάθε πιθανότητα που έχουν για το πρωτάθλημα.
Τα άλλα τρία παιχνίδια είναι αμφίρροπα και όπως όλα δείχνουν ο νικητής (αν υπάρξει) θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Στη Λαμία η τοπική ομάδα υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τους φιλοξενούμενους να «καίγονται» για τους βαθμούς της νίκης, στην προσπάθεια που κάνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού.
Στη Λάρισα η ΑΕΛ παίζει με τον Λεβαδειακό, σ’ ένα ντέρμπι… έξι βαθμών, καθώς ο νικητής θα κάνει βήμα παραμονής στην κατηγορία, με τους «βυσσινί» να έχουν προβάδισμα τριών πόντων από την ομάδα της Λειβαδιάς.
Τέλος, στη Ριζούπολη ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον ΟΦΗ, με το ενδιαφέρον να είναι μονόπλευρο, καθώς οι Κρητικοί είναι στην προτελευταία θέση και ελπίζουν σε καλύτερη συνέχεια στα παιχνίδια που απομένουν, σε σχέση με τον Απόλλωνα που είναι καταδικασμένος σε υποβιβασμό.
Αύριο, Κ. Δευτέρα, η αγωνιστική ολοκληρώνεται με το παιχνίδι Παναιτωλικός-Πανιώνιος στο Αγρίνιο. Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Κυριακή 10/3
15.00 ΑΕΛ-Λεβαδειακός
16.00 Απόλλων Σμ.-ΟΦΗ
17.15 ΠΑΟΚ-Ατρόμητος
19.00 Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα
19.30 Ολυμπιακός-Άρης
Κ. Δευτέρα 11/3
19.00 Παναιτωλικός-Πανιώνιος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις