Νέο “στραβοπάτημα” για ΝΠΣ Βόλος, 1-1 με τα Τρίκαλα

Αν και ανώτερα, τα Τρίκαλα δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη μέσα στη Νεάπολη, καθώς οι γηπεδούχοι Βολιώτες ισοφάρισαν με τον Πίτου (68′ πεν.) το γκολ του Τσιμίκα (18′).

Ο ΑΟΤ πήρε τον βαθμό από τον πρωτοπόρο, που τους αφήνει ικανοποιημένους, ενόψει και της προσπάθειας που κάνουν για παραμονή.

Tο ματς:

Πολύ καλός ρυθμός στα πρώτα λεπτά, με τον Βόλο στο 15′ να έχει δοκάρι, όταν και ο Ντεντάκης με τακουνάκι είδε την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι. Ο ΑΟΤ κατάφερε στο 18′ να πάρει το προβάδισμα, με τον Τσιμίκα να νικά τον Πίτκα με συρτό σουτ για το 1-0. Οι παίκτες του Χουάν Φεράντο ανέβασαν στροφές, προσπάθησαν για την ισοφάριση, αλλά τα Τρίκαλα αμύνονταν σωστά, κρατώντας το προβάδισμά τους. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπυλα του ημιχρόνου, με αυτό το υπέρ τους σκορ.

Τρομερή ευκαιρία για το 2-0 στο 50′ έχασε ο ΑΟΤ, με τον Μαρκόφσκι να μην μπορεί να νικήσει από κοντά τον Πίτκα, ο οποίος κράτησε το 1-0. Δύο λεπτά μετά ο γκολκίπερ του Βόλου σταμάτησε και την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσιμίκα. Στο 67′ ο Βόλος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μάντζη από τον Ταΐρη. Ο Πίτου ανέλαβε την εκτέλεση στο 68′ και ήταν εύστοχος για το 1-1. Στο 79′ ευκαιρία για τα Τρίκαλα, όταν ο Μαρκόφσκι έστρωσε στον Σμυρλή που σούταρε, αλλά οι παίκτες των γηπεδούχων έβαλαν την κόντρα και η μπάλα πέρασε κόρνερ.

Σκόρερ: 68′ (πεν.) Πίτου Γκαρσία – 18′ Τσιμίκας

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Φεράντο): Πίτκας, Ντεντάκης (67′ Πίσπας), Πέντα, Γκαλίτσιος, Ενγκουεμ (46′ Λούκας Γκαρσία), Μάντζης, Καμπαγιέρο, Ηλιόπουλος, Κότο (72′ Δόρης), Πίτου Γκαρσία, Κόκας
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Κόστιτς): Ταϊρης, Πάνος, Ντόσης, Γκότοβος, Ντιαλό, Τριανταφυλλάκος, Τσιάρας, Λάσκαρης, Τσιμίκας, Σμυρλής (79′ Σισέ), Μαρκόφσκι

liganews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις