Από ένα βαθμό πήραν Αλμυρός και Πιερικός

Δεν ανέδειξε νικητή το εξ αναβολής παιχνίδι ανάμεσα στον Γ.Σ. Αλμυρού και τον Πιερικό, για τον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Οι δύο ομάδες πήραν από ένα βαθμό, καθώς έμειναν στο 0-0 και συνεχίζουν την προσπάθειά τους για την παραμονή στην κατηγορία.
Ο Αλμυρός με 28 βαθμούς, πλέον, βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ο Πιερικός με τρεις βαθμούς λιγότερους (25) κατέχει την 9η θέση της κατάταξης.
Έγινε ένα «κλειστό» παιχνίδι, χωρίς σπουδαίες φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες, με τον Αλμυρό να είναι καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, να υπερέχει, δίχως όμως να μπορεί να απειλήσει την εστία του Πιερικού. Οι φιλοξενούμενοι έκλειναν καλά τους χώρους, κρατούσαν μακριά από την περιοχή τους, τους παίκτες του Κώστα Βελιτζέλου και προσπαθούν να παίξουν με αντεπιθέσεις. Ούτε αυτοί, πάντως, μπόρεσαν να απειλήσουν το τέρμα του Σταυράκη.
Στην επανάληψη ο Πιερικός έπαιξε από το 55’ με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Τουλίκα, ωστόσο, ο Αλμυρός δεν εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική του υπεροχή, παρότι δημιούργησε ορισμένες καλές ευκαιρίες για γκολ. Καμία από αυτές, όμως, δεν κατέληξε στα δίχτυα, με αποτέλεσμα ο Πιερικός να φύγει στο τέλος με το βαθμό της ισοπαλίας.
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας, Παπακώστας, Ναουμίδης (94’ Καλαμίδας), Αλεξανδρής, Τσελεπής (64’ Γκίκας), Στουρνάρας (76’ Λουκάς), Τζοβάρας, Κοντοβάς (78’ Ματθαίου), Αναστασίου
ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Τοπουζλής, Τσιούχας, Χατζηδήμπας, Αλ. Καρτσαμπάς, Λαζαρίδης, Τουλίκας, Αλσίνο (71’ Λαμπίρης), Σεχολάρι (84’ Κωστόπουλος), Αθ. Καρτσαμπάς, Μπουζούκης (92’ Λυκούργος), Κραγιόπουλος (91’ Ντινόπουλος)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις