“Πολυβόλο” ο Ρήγας, 6-0 τη Σκιάθο

Χωρίς να αντιμετωπίσει την παραμικρή δυσκολία, ο Ρήγας Φεραίος επιβλήθηκε με 6-0 της Σκιάθου στο Βελεστίνο, σε εξ αναβολής παιχνίδι για την Α’ κατηγορία της ΕΠΣΘ, «έπιασε» τη Δήμητρα στη βαθμολογία (έχουν και οι δύο ομάδες από 44 βαθμούς), ωστόσο, η ομάδα του Βελεστίνου κατέχει την τρίτη θέση, καθώς υστερεί στην ισοβαθμία με την ομάδα της Ευξεινούπολης. Θυμίζουμε, πως την πρώτη θέση κατέχει ο Διαγόρας με 46 βαθμούς, που είναι και το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Ρήγας από την αρχή του αγώνα μπήκε δυνατά στο ματς και κυνήγησε το γκολ, πιέζοντας την άμυνα της Σκιάθου. Η μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο ημίωρο σημειώθηκε στο 25’, όταν ο Νασιακόπουλος εκτέλεσε φάουλ, με τη μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι της Δήμητρας. Από το 30’ και μετά η… μηχανή του Ρήγα πήρε μπρος. Στο 32’ ο Σέττος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Νασιακόπουλου, ενώ στο 38’ ο ίδιος παίκτης με σουτ έγραψε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ρήγας σημείωσε άλλα τέσσερα τέρματα. Στο 54’ η ομάδα του Βελεστίνου κέρδισε πέναλτι, σε ανατροπή του Πάσχου από τον Τουρναβίτη, με τον Πάσχο να εκτελεί εύστοχα, γράφοντας το 3-0. Στο 59’ ο Γούτσιος με σουτ πέτυχε το 4-0, ενώ ο Σέττος σημείωσε στη συνέχεια άλλα δύο τέρματα, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. Στο 63’ πέτυχε το 5-0 και στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού το 6-0.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης (68’ Κουρίτας), Γούτσιος, Γκάγκας, Σπαθής (68’ Σταμάτης), Καρλιάμπας, Αλεξίου, Πάσχος (73’Μπόλκας Α.), Σουγκάρης, Γάρος, Νασιακόπουλος (77’ Μπόλκας Γ.), Σέττος.
ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας, Τάσσος, Τζελάι Α. (81’ Σταμέλος), Νασιάκος, Τουρναβίτης, Γιαουράκης, Τζελάι Κ. (57’ Αϊντίνι), Μανωλιός, Αλίκα, Πρίφτι, Μιστάκο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις