Ποιοι έμειναν εκτός αποστολής της Εθνικής μπάσκετ

Με 13 παίκτες αναχωρεί για το Βέλγιο η Εθνική Ανδρών ενόψει της προετοιμασίας της για το Eurobasket.
Στην αποστολή θα βρίσκονται οι Νίκος Ζήσης, Κώστας Καϊμακόγλου, Γιώργος Πρίντεζης, Νικ Καλάθης, Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Στράτος Περπέρογλου, Κώστας Κουφός, Βαγγέλης Μάντζαρης Γιάννης Αντετοκούνμπο, Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, Ζήσης Σαρικόπουλος και Δημήτρης Αγραβάνης.

Κατά τα άλλα, εκτός έμεινε ο Βασίλης Σπανούλης για να ολοκληρώσει το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί, όπως και ο Γιάννης Μπουρούσης. Κατά τα άλλα εκτός έμεινε ο Αθηναίου, καθώς έχει συμφωνηθεί πως κάθε ομάδα θα έχει 13 παίκτες στην αποστολή της.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Φώτης Κατσικάρης, είπε γι’ αυτή την πρώτη αποστολή της ομάδας: «Ουσιαστικά πρόκειται για μια αλλαγή παραστάσεων, θα έλεγα ένα καθαρά προπονητικό παιχνίδι. Η ομάδα ολοκληρώνει έναν πρώτο κύκλο δουλειάς με ιδιαίτερη ένταση και επιδιώξαμε να ξεφύγουμε λίγο από την καθημερινή ρουτίνα, βλέποντας παράλληλα απέναντι σε μια σοβαρή ομάδα το πού βρισκόμαστε.

Προφανώς και υπάρχουν πράγματα που θέλουμε να δούμε για την αγωνιστική λειτουργία της ομάδας, αν και για να αρχίσουμε να μιλάμε για την εξαγωγή των πρώτων συμπερασμάτων θα περιμένουμε το δυνατό τουρνουά στο οποίο θα συμμετάσχουμε την επόμενη εβδομάδα στην Κωνσταντινούπολη».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις