Η επιστροφή της Νίκης με Απόλλωνα Λάρισας (8/8, 18:00)

Η Νίκη Βόλου επέστρεψε και σήμερα στις 18:00 αποκαλύπτεται μπροστά στο κοινό της αντιμετωπίζοντας σε φιλική αναμέτρηση τον Απόλλωνα Λάρισας. Οι κυανόλευκοι έχοντας ολοκληρώσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας τους, μπαίνουν στο τελικό στάδιο του χρονοδιαγράμματος που βασικός στόχος είναι το μοντάρισμα της ομάδας.

Το «Π. Μαγουλάς» αναμένεται να ξαναζωντανέψει από τους φίλους της Νίκης που διψούν να δουν και πάλι την αγαπημένη τους ομάδα να αγωνίζεται έστω και σε φιλικό αγώνα. Η διοίκηση θέλοντας να δώσει την ευκαιρία σε όλους τους Νικιώτες να βρεθούν στις εξέδρες της «Κλούβας» όρισε την τιμή του εισιτηρίου στα πέντε ευρώ, παρά το γεγονός πως εδώ και μερικούς μήνες ο Σύλλογος έχει μόνο έξοδα και είναι αλήθεια πως δεν είναι λίγα.

Οι οργανωμένοι έδωσαν το ραντεβού τους στη Θύρα 3 για να δώσουν τον δικό τους αγώνα από το ιστορικό πέταλο του «Π. Μαγουλάς» που έχει λυγίσει μεγάλες ομάδες στο παρελθόν: “”Σήμερα στις 18:00 στην κλούβα το πρώτο φιλικό μας στο Βόλο!! Εμείς θα βρισκόμαστε στη ΘΥΡΑ 3 να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί τον αγώνα!!”

Στο αγωνιστικό σκέλος, αυτό που έχει σημασία στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο της προετοιμασίας είναι οι ποδοσφαιριστές να αρχίζουν να αφομοιώνουν το πλάνο και την αγωνιστική φιλοσοφία του προπονητή τους. Πίεση ψηλά, έλεγχος της μεσαίας γραμμής, υπομονή στην επίθεση και ομαδικότητα, είναι μερικά στοιχεία που περιμένουμε να δούμε έστω και για διαστήματα από την Νίκη του Λεωνίδα Μπίλη.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Δημήτρης Γκόλιας, βετεράνος διαιτητής, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Νίκης και μέλος της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου. Βοηθοί θα είναι οι Θάνος Παναγιωτόπουλος και Δημήτρης Μωραΐτης.

Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις