Γ’ Εθνική: Πρόεδρος αποκάλεσε ουρακοτάγκο ποδοσφαιριστή στο facebook! (photos)

Άλλο ένα περιστατικό ρατσιστικής επίθεσης και μάλιστα από πρόεδρο ερασιτεχνικού σωματείου που παίρνει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Πρόκειται για τον Χρήστο Μοσχόπουλο, ισχυρό άνδρα της Νίκης Προαστίου, που μέσα απο το προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αποκάλεσε ποδοσφαιριστή των μελανόλευκων “ουρακατόγκο” (εννοώντας τον σκόρερ του πρώτου τέρματος του Παναιγιάλειου Εμίλιο Φουρτάδο)!

Η διοίκηση του Παναιγιάλειου μέσω του προέδρου της Δημήτρη Μπαλαφούτη ανακοίνωσε ότι θα καταγγείλει τον παράγοντα της πατρινής ομάδας.

Η ανακοίνωση του Παναιγιάλειου:

“Σαν πρόεδρος του Παναιγιάλειου και πρώην πρόεδρος της Ε.Π.Σ Αχαΐας και μέλος του Δ/Σ.ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ τον πρόεδρο της Νίκης Προαστίου και ιδρυτή της εταιρίας που διοργανώνει τα πρωτάθληματα υποδομής της και υπεύθυνο των Μικτών ομάδων “ΚΥΡΙΟ” Μοσχόπουλο για την αναρτησή του στην σελίδα του στο FACEBOOK που μέσα από αυτή κάνει ρατσιστική επίθεση σε Ποδοσφαιριστή της ομάδος μας. Ο ιστορικός μας σύλλογος θα καταγγείλει τον εν λόγο κύριο στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Αχαΐας καθώς και στον Αθλητικό Εισαγγελέα της ΕΠΟ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΘΟΣ ΔΙΔΑΣΚΕΤΕ ΣΤΑ ΜΙΚΡΆ ΠΑΙΔΙΆ “ΚΥΡΙΕ” Μοσχόπουλε?”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις