«Tο τσίρκο της ΕΠΣΘ και η παράγκα του Δημαρχείου»

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της ΕΠΣΘ και την υποχρεωτική μετακόμιση της Νίκης στην ΕΠΣ Λάρισας ορατός είναι ο κίνδυνος η βολιώτικη ομάδα να υποχρεωθεί να αγωνιστεί σε γήπεδο του γειτονικού νομού. Μπροστά σ’ αυτή την πιθανότητα ο σύνδεσμος των οργανωμένων οπαδών της Νίκης, “Blue Club – Π. Ντοκούζης”, προειδοποιεί τους υπεύθυνους και τους υποκινητές τους πως οι Νικιώτες δεν θα μείνουν άπραγοι και θα υπάρξουν συνέπειες. Η σχετική ανακοίνωση:

“Απευθυνόμαστε στους υπέυθυνους της κατάντιας του τοπικού ποδοσφαίρου.

Αφού ενημερωθήκαμε από παράγοντες της ομάδας μας για τις τελευταίες συζητήσεις που είχαν οι ίδιοι με στελέχη της ΕΠΟ, μάθαμε ότι είναι πλέον ορατός ο κίνδυνος να ξεσπιτωθεί η ομάδα μας. Υπέυθυνοι γι’ αυτο είναι το τσίρκο της ΕΠΣΘ και η παράγκα του Δημαρχείου.

Είμαστε σίγουροι ότι εξαιτίας κινήσεων και καπρίτσιων των παραπάνω απέναντι στην ΕΠΟ ζημιώνεται πλήρως η ομάδα μας και το τοπικό ποδόσφαιρο γενικότερα. Στο παρασκήνιο αυτών των κινήσεων υπάρχει δόλος για την καθιέρωση μιας ομάδας τραβεστί στη Μαγνησία.

Γι’ αυτό κι εμείς ενημερώνουμε τους θιασώτες αυτού του τσίρκου ότι δεν θα μείνουμε άπραγοι και θα υπάρχουν οι συνέπειες για τις πράξεις τους.

Καλούμε όλο τον κόσμο της ΝΙΚΗΣ να αντιδράσει…ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

ΥΓ : Να θυμίσουμε στο δήμαρχο ότι τα γήπεδα της Μαγνησίας είναι για όλες τις ομάδες

ΥΓ 1 : Αν δεν το καταλάβατε ο πόλεμος μόλις άρχισε!!!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις