Σήμερα ο δεύτερος ελληνικός “εμφύλιος” στο Τσάμπιονς Λιγκ μπάσκετ

Σήμερα διεξάγονται οι αγώνες ρεβάνς που αφορούν τις ελληνικές ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ μπάσκετ. Στις 19.30 (ΕΡΤ Sports) θα γίνει ο ελληνικός «εμφύλιος» μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Η «Ένωση» έχει το προβάδισμα μετά το «διπλό» στην Πυλαία με 84-75 και προκρίνεται ακόμη κι αν χάσει με διαφορά 8 πόντων. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Τζόρνταν Θίοντορ. Χθες ο Αμερικανός πόιντ-γκαρντ δοκίμασε να προπονηθεί, ωστόσο δεν τα κατάφερε λόγω ενοχλήσεων στο πόδι του. Έτσι, μοιάζει πολύ δύσκολο πλέον να ενισχύσει την ΑΕΚ στο σημερινό ματς, από το οποίο έχουν τεθεί επίσης νοκ άουτ οι Ξανθόπουλος και Καββαδάς.

Από την άλλη πλευρά στην Αθήνα βρίσκεται από χθες η αποστολή του ΠΑΟΚ. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, πέραν της γνωστής απουσίας του Τζαμάλ Τζόουνς, που μετά την επέμβαση στο γόνατό του χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Τέλος, απόψε (21.30 Novasports 1) ο Προμηθέας κοντράρει την Τενερίφη εκτός έδρας χωρίς τον Λίποβι και καλείται να υπερασπιστεί το υπέρ του +12 από τον πρώτο αγώνα.

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις