Τσάμπιονς Λιγκ: Ώρα να δούμε γκολ

Μετά το τέλος του πρώτου μεταξύ τους αγώνα, ο Γιούργκεν Κλοπ είχε δηλώσει πως «όταν έρθει η ώρα της ρεβάνς, το 0-0 του Άνφιλντ θα φαίνεται καλύτερο αποτέλεσμα για εμάς», εννοώντας ότι ένα εκτός έδρας γκολ δίνει πάντα μεγαλύτερο πλεονέκτημα στους φιλοξενούμενους.

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ δεν έχει πολλά ονόματα στο απουσιολόγιό του, παρά μόνο αυτά των Γκόμες και Οξλέιντ Τσάμπερλεϊν που είναι τραυματίες ενώ η συμμετοχή του Λόβρεν είναι πιθανή καθώς εχθές συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση.

Από την μεριά της Μπάγερν Μονάχου, δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Μιούλερ και Κίμιχ, οι τραυματίες Τολισό και Ρόμπεν ενώ η κατάσταση του Κομάν θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Η μεταξύ τους προϊστορία είναι απόλυτα ισορροπημένη καθώς στις 6 προηγούμενες φορές που έχουν συναντηθεί μετρούν από μία νίκη η κάθε ομάδα και 4 ισοπαλίες.

Πιθανές ενδεκάδες

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Ραφίνια, Χούμελς, Σούλε, Αλάμπα, Τιάγκο, Μαρτίνεθ, Χάμες Ροντρίγκες, Γκνάμπρι, Λεβαντόφσκι, Ριμπερί.
Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Ματίπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Βαϊνάλντουμ, Φαμπίνιο, Χέντερσον, Σαλάχ, Φιρμίνο, Μανέ.

Μπαρτσελόνα-Λιόν
Δεν χρειάζεται να έχει κάποιος μαντικές ικανότητες για να προβλέψει πως απόψε στον Καμπ Νου ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα βγάλει όλο τον επιθετικό χαρακτήρα της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Λιόν και θα θελήσει να δείξει πως το αφεντικό στην Βαρκελώνη είναι μόνο ένα.

Πιθανές ενδεκάδες
Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Άλμπα, Λενγκλέ, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Αρτούρ, Ρομπέρτο, Μέσι, Σουάρες
Εκτός αποστολής είναι οι τραυματιες Ραφίνια και Βερμάλεν, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Ντεμπελέ.
Λιόν: Λόπες, Ντουμπουά, Ντενάιερ, Μαρσέλο, Μεντί, Τουσάρ, Εντομπελέ, Ντεπάι, Φεκίρ, Ντεμπελέ, Αουάρ.
Εκτός αποστολής είναι ο τραυματίας Γκουρί.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις