Βρίσκει ανταπόκριση η πρόταση της Νίκης

Στο Βασδέκειο Αθλητικό Κέντρο συνεχίστηκε η προετοιμασία της Νίκης Βόλου ενόψει του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Οι κυανόλευκοι γνωρίζουν πως για να ελπίζουν σε κάτι παραπάνω από τη δεύτερη θέση θα πρέπει να πετύχουν το απόλυτο στους εναπομείναντες αγώνες, με την αρχή να έχει γίνει στην Άμφισσα κόντρα στον Φωκικό. Επίσης, οι παίκτες του βολιώτικου συγκροτήματος συνειδητοποίησαν πως καμία ομάδα δεν έχει παραδώσει “όπλα” ακόμη κι αν είναι αδιάφορη βαθμολογικά. Πόσο, μάλλον, όταν ο αντίπαλος καίγεται για τους τρεις βαθμούς, όπως ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας που δίνει αγώνα “ζωής και θανάτου” για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Ο Κωστής Δεμηρτζόγλου συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα και τις θεραπείες ώστε να είναι πανέτοιμος στον επόμενο αγώνα με αντίπαλο τον Αλμυρό, στο Πανθεσσαλικό. Μία ίωση κράτησε εκτός προπόνησης τον Βασίλη Ρόβα που εκτός απροόπτου θα είναι στη διάθεση του Ράτκο Ντόστανιτς για το ματς της Νεοκαισάρειας.

Βρίσκει ανταπόκριση η πρόταση της Νίκης

Σε διοικητικό επίπεδο η Νίκη Βόλου έχει συντάξει συγκεκριμένη πρόταση για την αναδιάρθρωση, την οποία έχει γνωστοποιήσει σε αρκετές ενδιαφερόμενες ομάδες της Γ’ Εθνικής. Η πρόταση βρίσκει ανταπόκριση και σύντομα αναμένονται εξελίξεις όσον αφορά το “μέτωπο” που δημιουργείται από δημοφιλείς ομάδες της κατηγορίας που θα διεκδικήσουν δυναμικά όσα θεωρούν πως δικαιούνται.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις