Στο Καρπενήσι μπαίνουν οι βάσεις στον Ολυμπιακό Β. (photos)

Όλα κυλάνε ρολόι στην προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου στο Καρπενήσι, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο. Οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν σκληρά στις προπονήσεις, υπό τις οδηγίες του Απόστολου Χαραλαμπίδη και…

…των συνεργατών του Παντελή Παντελόπουλου και Κώστα Γρηγοριάδη. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και οι μόνοι που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, καθώς πρόσφατα ενσωματώθηκαν με την ομάδα και υπολείπονται σε χρόνο προετοιμασίας, είναι οι Ντιέγκο Λεόν και Γιώργος Ντάσιος.
Η σημερινή πρωινή προπόνηση (8/8) αφορούσε τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών, με τους «ερυθρόλευκους» να γυμνάζονται σε μικρά γκρουπ. Στην απογευματινή προπόνηση θα δοθεί έμφαση στον τομέα της τακτικής, με ασκήσεις με μπάλα και δίτερμα.
Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια που καταβάλουν όλοι οι παίκτες και στο διάστημα της παραμονής στο Καρπενήσι, μέχρι τις 19 Αυγούστου, αναμένεται να μπουν οι βάσεις, πάνω στις οποίες θα στηριχθεί ο Ολυμπιακός τη νέα χρονιά.
Δείτε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του goalpost.gr στιγμιότυπα από την προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» στο Καρπενήσι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις