ΝΠΣ Βόλος: Άσχημα τα νέα για Δημόπουλο και Ουνγιαλίδη

Άσχημα ήταν τα νέα για τους Στέργιο Δημόπουλο και Δημήτρη Ουνγιαλίδη, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Οι δύο παίκτες του ΝΠΣ Βόλος υποβλήθηκαν σε εξετάσεις και θα μείνουν αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης.

Συγκεκριμένα, η διάγνωση για τον Δημόπουλο έδειξε ρήξη τένοντα, γεγονός που σημαίνει πως ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός θα μείνει εκτός από έξι έως οκτώ εβδομάδες. Ουσιαστικά η χρονιά τελειώνει για τον Δημόπουλο, με τον ΝΠΣ Βόλος να χάνει ένα από τα βασικά του στελέχη στο χώρο της άμυνας.

Όσον αφορά τον Ουνγιαλίδη, υπέστη ρήξη έξω πλαγίου συνδέσμου, με τον αριστερό μπακ των «κυανέρυθρων» να μένει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις περίπου εβδομάδες.

Στον ΝΠΣ Βόλος, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, κοιτάζουν το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Σπάρτη, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου στο δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης. Η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι επιβεβλημένη, τη στιγμή που οι «κυανέρυθροι» αγνοούν τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, μετρώντας τρεις ήττες και μία ισοπαλία, την περασμένη αγωνιστική με τον ΑΟ Τρίκαλα. Αποτέλεσμα, να χάσουν το σημαντικό βαθμολογικό πλεονέκτημα που είχαν έναντι των συνδιεκδικητών της ανόδου, με τη διαφορά από τον δεύτερο της κατάταξης Απόλλωνα Λάρισας να είναι στους πέντε βαθμούς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις