Τραυματίας ο Ρόκας, επιστρέφουν τρεις στον Ολυμπιακό

Δύσκολα αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Περικλή Αμανατίδη ο Αστέριος Γιακουμής για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΑΟ Σελλάνων στο Πανθεσσαλικό στάδιο, στο οποίο ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στις νίκες. Ο έμπειρος τερματοφύλακας έχει ένα αιμάτωμα στη λεκάνη, από τον τραυματισμό του στον τελικό του Κυπέλου της ΕΠΣΘ. Στην περίπτωση που ο Γιακουμής δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί, τη θέση του κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού θα πάρει ο Κώστας Παλιούρας.

Από εκεί και πέρα, η συμμετοχή του Βαγγέλη Μάντζιου θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, καθώς ο έμπειρος φορ δεν αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Στάθης Ρόκας, ο οποίος δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος μέχρι την Κυριακή. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα μείνει εκτός, με τον Σεραφείμ Παπαϊωάννου να παίρνει και πάλι θέση στο κέντρο της άμυνας.

Ο Ντέιβιντ Ναζίμ είναι απόλυτα έτοιμος να επιστρέψει στην ομάδα, καθώς ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού του στέρησε τη δυνατότητα να αγωνιστεί στον τελικό του περασμένου Σαββάτου. Ο Νιγηριανός μέσος χθες προπονείται κανονικά και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Ο Μπάμπης Οικονομόπουλος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής και επιστρέφει.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις