Σεβίλλη και Ίντερ αποκλείστηκαν από το Γιουρόπα Λιγκ (αποτελέσματα)

Πολλές συγκινήσεις έκρυβαν τα ματς για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, με τη Σλάβια Πράγας και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης να σοκάρουν τη Σεβίλλη και την Ίντερ αντίστοιχα.

Οι Τσέχοι έμειναν στο 2-2 με τους Ανδαλουσιανούς στην κανονική διάρκεια της ρεβάνς, για να δεχθούν και τρίτο τέρμα στην παράταση, ωστόσο έδειξαν τεράστια ψυχικά αποθέματα, ισοφάρισαν με τον Φαν Μπούρεν και με γκολ του Τραορέ στο 119’… ξέραναν τους πολυνίκεις του θεσμού, κερδίζοντας με 4-3 και περνώντας στους «8».

Από την πλευρά τους, οι Γερμανοί με γκολ του Γιόβιτς νίκησαν 1-0 μέσα στο «Σαν Σίρο» και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα έκαναν ακόμη πιο δυσοίωνο το μέλλον του Λουτσιάνο Σπαλέτι στην τεχνική ηγεσία των «νερατζούρι».

Στην παράταση απέκλεισε και η Μπενφίκα την Ντιναμό Ζάγκρεμπ κερδίζοντας με 3-0, ενώ με το ίδιο σκορ επιβλήθηκε της Ρεν η Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς», ανατρέποντας το 1-3 του πρώτου ματς.

H Βιγιαρεάλ διπλασίασε τις νίκες της κόντρα στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, κερδίζοντας με 2-1. Η Βαλένθια με γκολ στις καθυστερήσεις προκρίθηκε εις βάρος της Κράσονταρ με 1-1, ενώ η Τσέλσι και Νάπολι προκρίθηκαν και αυτές στην επόμενη φάση. Οι Ιταλοί παρά την ήττα τους με 3-1 από την Σάλτσμπουργκ στην Αυστρία, ενώ οι Άγγλοι έκαναν «περίπατο» στο Κίεβο, συντρίβοντας με 5-0 την Ντιναμό.
Τα αποτελέσματα των ρεβάνς της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ:
Κράσνονταρ – Βαλένθια 1-1
Σάλτσμπουργκ – Νάπολι 3-1
Ντιναμό Κιέβου – Τσέλσι 0-5
Βιγιαρεάλ – Ζενίτ 2-1
Άρσεναλ – Ρεν 3-0
Σλάβια Πράγας – Σεβίλλη 4-3 παρ., κ. α. 2-2
Μπενφίκα – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 3-0 παρ., κ.α. 1-0
Ίντερ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 0-1
*Με bold οι ομάδες που προκρίθηκαν στα προημιτελικά

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις