Blue Club: Δίπλα στο πόλο, στηρίζουμε και το μπάσκετ

Κάλεσμα στον κόσμο της Νίκης να δώσει δυναμικό παρών στους τρεις αγώνες πόλο της ομάδας (Σάββατο 6:00μ.μ., Κυριακή 10:00π.μ. και την ίδια μέρα στις 5:00μ.μ.) απευθύνει το Blue Club, υπενθυμίζοντας πως την εφορία του τμήματος την έχει αναλάβει μέλος του συνδέσμου και πρώην αντιπρόεδρος αλλά και ένα μέλος των Blue Angels. Επίσης, οι οργανωμένοι καλούν τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα μπάσκετ που την Κυριακή στις 5:00μ.μ. δίνει κρίσιμο αγώνα στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας.

Η ανακοίνωση:

“Το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται ξεκινάει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το τμήμα πόλο της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ.

Καλουμε όλο τον κόσμο της ομάδας μας να παραβρεθεί το Σάββατο στις 18:00 στον πρώτο αγώνα της ομάδας μας που θα γίνει στο κολυμβητήριο της ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ και την Κυριακή στον ίδιο χώρο στις 10:00 και στις 17:00. Να θυμίσουμε στον κόσμο της πόλης μας πως ο Βολος έχει ομάδα στο πόλο και αυτή είναι η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ και καμία άλλη που ξεκινάει από το μηδέν και θα έχει την απόλυτη στήριξη των οργανωμένων οπαδών καθώς την εφορία του τμήματος την έχει αναλάβει μέλος του συνδέσμου μας και πρώην αντιπρόεδρος μας και μέλος των blue angels όπως επίσης βοηθάμε με χορηγίες, το Blue Club στο μπλουζάκι αποστολης και οι blue angels στα σκουφάκια.

Την Κυριακή έχουμε και τον αγώνα μπάσκετ με το Αγρίνιο. Συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα στο μπάσκετ συνεχιζουμε να στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια.

Την Δευτέρα 18 Μαρτίου στις 19:30 καλουμε τα μέλη του συνδέσμου στα γραφεία μας για την γενική συνέλευση καθώς υπάρχουν σημαντικά θέματα και πρέπει να δώσουν όλοι το παρών.

Τέλος θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βαγγελη Βουρούκου που έφυγε απρόσμενα από τη ζωή. Ο Θεος να τον αναπαύσει.

BLUE CLUB ΘΥΡΑ 3 “Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις