Για την 8η σερί νίκη με ΑΟ Σελλάνων ο Ολυμπιακός Βόλου

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας επαναρχίζει την Κυριακή, μετά από διακοπή μιας εβδομάδας, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον ΑΟ Σελλάνων, στο δεύτερο κατά σειρά παιχνίδι έδρας. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στις νίκες και να παραμείνουν στο πρώτο σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα.

Από τις 20 Ιανουαρίου, όταν και η ομάδα ηττήθηκε με 2-0 στην Καλαμπάκα από τα Μετέωρα (μοναδική ήττα στο πρωτάθλημα), ο Ολυμπιακός μετρά επτά σερί νίκες, που του έδωσε ξανά τη δυνατότητα να βρεθεί στην κορυφή, κερδίζοντας τη Νίκη με 2-0 στο ντέρμπι κορυφής του ομίλου την 19η αγωνιστική.

Στους τελευταίους δύο μήνες ο Ολυμπιακός έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ, αυτό από τον Πιερικό στην Κατερίνη (στη νίκη των «ερυθρόλευκων» με 2-1). Στα τελευταία πέντε παιχνίδια για το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός δεν έχει δεχθεί τέρμα, με την ομάδα να παρουσιάζεται σοβαρή, πειθαρχημένη, μην επιτρέποντας στον αντίπαλο να γίνεται απειλητικός για το τέρμα του Ολυμπιακού.

Ο Περικλής Αμανατίδης συνεχώς τονίζει στους παίκτες του, πως τίποτα ακόμη δεν έχει τελειώσει, υπάρχουν μπροστά τέσσερα σημαντικά παιχνίδια, τα οποία η ομάδα πρέπει να κερδίσει για να πετύχει τον στόχο που έχει θέσει από την αρχή της χρονιάς.

Ο Ολυμπιακός την Κυριακή αντιμετωπίζει τον ΑΟ Σελλάνων, μια ομάδα σκληροτράχηλη, η οποία έχει μια σχετική άνεση βαθμολογικά (με 29 βαθμούς βρίσκεται στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού). Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα είναι εύκολος αντίπαλος.

Βέβαια, ο καλός Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί καμία ομάδα, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν το απόλυτο στην έδρα τους, μετρώντας 10 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και τέρματα 34-3.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν στο πλευρό τους και τους φιλάθλους τους, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν την Κυριακή δυναμικό «παρών» στο Πανθεσσαλικό, όπως συνέβη και στο τελευταίο παιχνίδι έδρας με τον Αστέρα Ιτέας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις