Ο ΑΟ Στυλίδα καταγγέλει

Ανακοίνωση καταγγελία εξέδωσε το ΔΣ του ΑΟ Στυλίδα, 24 ώρες μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από την Αταλάντη, για την Ημιτελική Φάση του Κυπέλλου Φθιώτιδας.
Η Στυλίδα καταγγέλει τη φιλοξενία που έτυχε από την ομάδα της Αταλάντης, όπου αναφέρει για επεισόδια και χτυπήματα σε ποδοσφαιριστές της και στον προπονητή της, ενώ για την προστασία της διοίκησης και των φίλων της ομάδας, ήρθε αστυνομική δύναμη από τη Στυλίδα, αφού στην Αταλάντη δεν υπήρχε.
Επίσης καταγγέλει την απουσία της ΕΠΣ Φθιώτιδας και τον διαιτητή που είχε πρόθεση τον αποκλεισμό της ομάδας όπως αναφέρει.
Ακόμη καταγγέλει τοπικό μέσο, πως ενώ υπάρχει εικόνα με τα επεισόδια και τις δηλώσεις του ΑΟ Στυλίδα δεν προβλήθηκαν, ενώ της Αταλάντης έπαιξαν κανονικά.
Τέλος αναφέρει πως η Στυλίδα είναι ομάδα Γ’ Εθνικής και δεν έλαβε το σεβασμό που της αξίζει.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
ΑΟ Στυλίς
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΟΣ
Ο ΑΟ ΣΤΥΛΙΔΑ καταγγέλει τα όσα έγιναν στο παιχνίδι του Κυπέλλου, ΑΤΑΛΑΝΤΗ-ΑΟ ΣΤΥΛΙΔΑ.
Καταγγέλουμε την τριτοκοσμική φιλοξενία από την ΑΤΑΛΑΝΤΗ που κορυφώθηκε με επεισόδια και χτυπήματα σε ποδοσφαιριστές μας και στον προπονητή μας.
Καταγγέλουμε την ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ που ήταν απούσα, να παρακολουθεί μέσα από τα αυτοκίνητα, χωρίς να επέμβει για να ηρεμήσει τα πνεύματα και να μην απαντά σε τηλεφωνικές κλήσεις, ζητώντας προστασία.
Για την προστασία του ΔΣ της ομάδας μας, ήρθε αστυνομική δύναμη από την πόλη μας.
Καταγγέλουμε τον διαιτητή, ο οποίος έδειξε από την αρχή τις προθέσεις του για τον αποκλεισμό του ΑΟΣ.
Τέλος καταγγέλουμε τον αποκλεισμό της εικόνας των επεισοδίων και των δηλώσεών μας, ενώ της Αταλάντης προβλήθηκαν κανονικά.
Ο ΑΟ ΣΤΥΛΙΔΑ είναι ομάδα Γ’ Εθνικής και δεν είχε το σεβασμό που του άξιζε.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΔΣ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις