Ώρα για νίκη στον ΝΠΣ Βόλος

Μόνο νίκη θέλει ο ΝΠΣ Βόλος στο αυριανό παιχνίδι με την Σπάρτη, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ. Οι «κυανέρυθροι» προέρχονται από τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη (τρεις ήττες και μία ισοπαλία), γεγονός που επέτρεψε στους διώκτες τους στη βαθμολογία να μειώσουν τη διαφορά.

Πλέον, ο δεύτερος της κατάταξης Απόλλων Λάρισας βρίσκεται σε απόσταση πέντε βαθμών από την κορυφή, ενώ επτά βαθμούς πίσω είναι η Παναχαϊκή.

Ο Χουάν Φεράντο έχει να αντιμετωπίσει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, τα οποία εστιάζονται κυρίως στην άμυνα, τη στιγμή που τραυματίες είναι ο βασικός κεντρικός αμυντικός Στέργιος Δημόπουλος και ο βασικός αριστερός μπακ Δημήτρης Ουνγιαλίδης.

Θυμίζουμε, πως τραυματίες είναι επίσης οι Θωμάς Βασιλείου, Άλμπερτ Ρούσσος και Φώτης Καραγκιολίδης, ενώ θα απουσιάσει και ο τιμωρημένος Σεμπαστιάν Καμπαγέρο, ο οποίος εκτίει την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές της ποινής του. Ο Αργεντινός μέσος θα λείψει και από το ματς της 24ης αγωνιστικής με τον Ηρόδοτο εντός έδρας.

Ο προπονητής του ΝΠΣ Βόλος θα αναζητήσει εκ των έσω τους παίκτες εκείνους που θα καλύψουν τα κενά, με στόχο η ομάδα του να ανταποκριθεί με επιτυχία στο ματς της Κυριακής και να επιστρέψει στις νίκες.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις