Τον Αετό Πλατυκάμπου υποδέχεται ο Ίωνας

Τον Αετό Πλατυκάμπου υποδέχεται σήμερα στις 18.00 στο κλειστό «Β. Παρασκευόπουλος» ο Ίωνας. Οι «κυανέρυθροι» θα επιδιώξουν να νικήσουν και αν χάσει ο Γ.Σ. Αλμυρού στην έδρα του αήττητου Σπάρτακου, τότε θα πλησιάσουν το συγκρότημα του Γιάννη Στεργιόπουλου στην ελάχιστη διαφορά.

Ο Λάμπρος Πρέκας έχει κάθε λόγο να χαμογελά, αφού μετά από αρκετό καιρό θα έχει υπό τις οδηγίες του τον Ευθυμίου. Ο υψηλόσωμος σέντερ εξασφάλισε άδεια από τη μονάδα, όπου υπηρετεί και θα δώσει κανονικά το «παρών».

Ο έμπειρος τεχνικός θα παρατάξει τους: Φωτιάδη, Κωτούλα, Ευτυχίδη, Κουμπούνη, Παυλόπουλο, Μπεκρή, Φοινικόπουλο, Τζήμα, Φαρμάκη, Γουσιόπουλο, Βασιλείου, Ευθυμίου και Γεωργόπουλο.

Από την πλευρά του το Δ.Σ. του Ίωνα απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας για νίκη στο σημερινό ματς. Η σχετική ανακοίνωση υπογραμμίζει τα κάτωθι:

«Ο Α.Σ Ίωνας Βόλου σήμερα Σάββατο και ώρα 18.00 στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος» δίνει έναν ιδιαίτερα σημαντικό αγώνα με την ομάδα του Αετού Πλατυκάμπου. Με νίκη η ομάδα μας κάνει ακόμα ένα καθοριστικό βήμα για την είσοδο της στα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑ Θεσσαλίας. Καλούμε όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας αλλά και της Μαγνησίας να γεμίσουν ασφυκτικά το γήπεδο, να γίνουν ο εκτός παίκτης της ομάδας μας και με τη φωνή τους να σπρώξουν την ομάδα μας σε μια ακόμα νίκη προς τα πλέι οφ. Μην το σκέφτεσαι. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο κλειστό «Β. Παρασκευόπουλος» σήμερα στις 18.00».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις