Αναμέτρηση Γυμναστικών στη Σκιάθο

Αναμέτρηση… Γυμναστικών σήμερα στις 18.00 στην Σκιάθο, όπου ο τοπικός Γυμναστικός Σύλλογος φιλοξενεί τον ομώνυμό του από τον Βόλο. Οι νησιώτες βρίσκονται ουραγοί στον πίνακα και ψάχνουν εναγωνίως νίκες για να μπουν στα πλέι άουτ.

Με πολλές απουσίες θα παραταχθούν οι νησιώτες, αφού θα απουσιάσουν οι Εμμανουήλ, Παντέρας λόγω εξεταστικής και ο Γ. Μουτζούρης που είναι τραυματίας. Επίσης αμφίβολος λόγω τραυματισμού είναι ο Σανιδάς. Στον αντίποδα επιστρέφει ο Σβίγκος.

Η σύνθεση του Γ.Σ. Σκιάθου είναι η παρακάτω: Δημοράγκας, Τζούμας, Δελημανώλης, Μπουρτζίκας, Κατσαμπάς, Γραμματικός, Λεκάι, Κόντος, Παπαδάκης, Σβίγκος, Τσιμπλιαράκης, Κασαρτζιάδης, Κρίτσαλος και Χαρανάς.

Στην αντίπερα όχθη ο Γιώργος Κοσμάτος επέστρεψε από το εξωτερικό και θα κοουτσάρει κανονικά την ομάδα του μαζί με τον Γιώργο Ντάκη. Το προπονητικό τιμ των «μαυραετών» θα στερηθεί των υπηρεσιών του στρατευμένου Τσίρου.

Η σύνθεση του Γ.Σ. Βόλου: Ζαρογιάννης, Αναστασιάδης, Κορτέσης, Ζήσης, Μούτσιος, Χατζόπουλος, Ντάκης, Σταθούρος, Τετζεράκης, Κουτσομπόρης, Κυριαζής.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις