Νίκη και κορυφή… για Δήμητρα

Πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα, η ομάδα της Δήμητρας επικράτησε στο γήπεδο Πλατάνου επί των Μυρμιδόνων με 2-1  κι έστω προσωρινά πέρασε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Επιθετικός μονόλογος ήταν η αναμέτρηση για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες με τους Παπαδόπουλο, Βούλγαρη και Κρανά, ωστόσο κατάφεραν να πετύχουν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, με το 0-2 να γίνεται στα μέσα του δευτέρου μέρους, δίνοντας έτσι ευκαιρία στον Μιχάλη Ανδρωνά να δοκιμάσει και νεότερους ποδοσφαιριστές, που είχε στη διάθεσή του.

Με την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του αγώνα οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2, αξιοποιώντας μια απο τις ευκαιρίες που δημιούργησαν μετά το 0-2, καθώς πιο πριν και ιδιαίτερα στο α’ μέρος,  δεν φάνηκαν καθόλου επιθετικοί.

Το σκορ άνοιξε στο 44’ από σέντρα του Βούλγαρη, στο δεύτερο δοκάρι και πλασέ του Κρανά που έκανε το 0-1.

Στο 67’ ο Καψιώτης έκανε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, εκεί όπου Αράπιτσας με πλασέ στην κίνηση διαμόρφωσε το 0-2.

Στο 88’ ο  Μπιρμπίλης, σε μία από τις πιο θεαματικές ευκαιρίες της αναμέτρησης, έφυγε από το κέντρο, πρόλαβε την έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα που βγήκε εκτός περιοχής, πλάσαρε από ψηλά, για να στείλει την μπάλα στην πάνω πλευρά του ουρανού των δικτύων των Μυρμιδόνων.

Τέλος, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 1-2 στο 90’ με πλασέ του Φαράντου, που είχε και δοκάρι στο 50’. Επίσης καλές στιγμές για τους γηπεδούχους με πρωταγωνιστές τους Φαράντο, Μπούρχα και Καραπτσιά (είχε περάσει ως αλλαγή) στο 92’, ο οποίος σε εκτέλεση φάουλ στο “παραθυράκι” υποχρέωσε τον τερματοφύλακα Σαρρή σε σημαντική απόκρουση, για να διατηρηθεί το υπέρ της ομάδας του αποτέλεσμα.

ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ: Κοντογεωργακης, Μάτζαρης (70′ λ. τρ. Καραπτσιάς), Βέργας, Κατσαβριάς, Κ. Μπίνας, Φαράντος, Βούλγαρης. Τετριμίδας, Δημητρίου, Ν. Μπίνας, Μπούρχας

ΔΗΜΗΤΡΑ: Σαρρής, Καψιώτης (85’ Μηλιώνης), Β. Τσάτσος, Στ. Τσάτσος, Στεφανής, Θωμαΐδης, Κρανάς (63’ Ζαντιώτης), Τιμπλαλέξης (73’ Μπιρμπίλης), Παπαδόπουλος, Βούλγαρης, Αραπιτσας (73’ Κακλιάς)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις