Πανέτοιμος για νέο “τρίποντο” ο Ολυμπιακός Β. με ΑΟ Σελλάνων (pregame)

Το απόλυτο στην έδρα έχει ο Ολυμπιακός Βόλου με 10 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Σήμερα στις 3 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό στάδιο οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τον ΑΟ Σελλάνων και θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες.
Μετρούν ήδη επτά σερί νίκες το τελευταίο δίμηνο, που τους έχουν φέρει και πάλι στην κορυφή του 4ου ομίλου και είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς και της ανόδου στη Φούτμπολ Λιγκ.
Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την εν λόγω αναμέτρηση με μεγάλη σοβαρότητα και προσοχή και γνωρίζουν πολύ καλά, πως δεν υπάρχει εύκολος ή δύσκολος αντίπαλος. Όλα τα παιχνίδια κρύβουν «παγίδες» και ανά πάσα στιγμή μπορεί να έρθει το στραβοπάτημα, αν η ομάδα δεν είναι σοβαρή και πειθαρχημένη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.


Είναι γεγονός πως ο Ολυμπιακός, με εξαίρεση το τελευταίο παιχνίδι έδρα με τον Αστέρα Ιτέας, στο οποίο πήρε τη πολύ δύσκολα τη νίκη στην εκπνοή του αγώνα με πέναλτι που εκτέλεσε ο Άρης Λώττας, στο Πανθεσσαλικό «καθαρίζει» σχετικά εύκολα τα ματς. Αυτό το αποδεικνύουν και οι αριθμοί, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν σημειώσει, ως γηπεδούχοι, 34 τέρματα, ενώ έχουν δεχθεί μόλις τρία γκολ.
Ολοκληρώθηκε χθες Σάββατο η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με τον ΑΟ Σελλάνων. Ο Περικλής Αμανατίδης αντιμετωπίζει ορισμένα αγωνιστικά προβλήματα, ωστόσο, στην ομάδα υπάρχουν λύσεις, τη στιγμή που ο Ολυμπιακός διαθέτει βάθος στο ρόστερ του.


Ο Αστέριος Γιακουμής συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, παρότι όλη την εβδομάδα αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού (αιμάτωμα στη λεκάνη), ωστόσο, θέση πιθανότατα κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο Κώστας Παλιούρας.
Ο Στάθης Ρόκας είναι τραυματίας και δεν είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Επιστρέφουν από τραυματισμό οι Ντέιβιντ Ναζίμ και Βαγγέλης Μάντζιος (ο τελευταίος δεν αγωνίστηκε τόσο στο ματς με τον Αστέρα Ιτέας, όσο και στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ με τον Αίαντα Σούρπης). Επίσης, επιστρέφει από τιμωρία και ο Μπάμπης Οικονομόπουλος.
Πιο συγκεκριμένα οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Περικλής Αμανατίδης είναι οι Γιακουμής, Παλιούρας, Ζάχος, Μπουτζίκος, Καναβός, Πατσής, Παπαϊωάννου, Οικονομόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος, Νικολακάκης, Κόλα, Ναζίμ, Ριζογιάννης, Λώττας, Σκοπελίτης, Σερτζίνιο, Καμπλιώνης, Σαχινίδης, Ζγκούρι, Φλίγκος και Μάντζιος.
Την σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Βαγγέλης Λαθύρης από την ΕΠΣ Φθιώτιδας, με βοηθούς τους Βασίλη Καλύβα και Χρήστο Δόσκορη από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής ορίστηκε ο Βαγγέλης Σηπάκης από την ΕΠΣ Πέλλας.
Ο Λαθύρης είναι στους πίνακες διαιτητών της Γ’ Εθνικής από την περσινή αγωνιστική περίοδο και φέτος έχει «σφυρίξει» σ’ ένα ματς του Ολυμπιακού, αυτό με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου στο Βόλο, στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» είχαν νικήσει με 5-0 (10/11/2018).

Τα εισιτήρια με ΑΟ Σελλάνων
Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, με την οποία καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό «παρών» στο σημερινό παιχνίδι με τον ΑΟ Σελλάνων στο Πανθεσσαλικό. Παράλληλα, κάνει γνωστές και τις τιμές των εισιτηρίων που θα ισχύσουν. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο σήμερα Κυριακή 17 Μαρτίου στις 15:00, στο Πανθεσσαλικό στάδιο Βόλου, όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής τον ΑΟ Σελλάνων. Οι τιμές εισιτηρίων ανά κατηγορία είναι οι εξής:
Τιμή εισόδου: 10€
Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€
Άνεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ ,που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας): 5€
Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).
Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνει στο σύνολο της από την 2η πεζογέφυρα και μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold μπορούν να εισέλθουν από την κεντρική είσοδο του Σταδίου κάνοντας χρήση των χώρων στάθμευσης.
Να σημειωθεί ότι απαγορεύεται ρητά η στάση και η στάθμευση στο περιστύλιο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.
Αυτή την Κυριακή, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό στάδιο δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα. Στηρίζουμε την προσπάθεια των παικτών μας και τους δίνουμε ώθηση για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις