Μονόδρομος η νίκη για Αλμυρό κόντρα στη Στυλίδα (pregame)

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τον Γ.Σ. Αλμυρού πέρα από τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι (3.μ.μ.) με τη Στυλίδα στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος». Οι «κυανόλευκοι» οφείλουν να επιστρέψουν στις εντός έδρας νίκες ύστερα από επτά παιχνίδια, καθώς τελευταία φορά που νίκησαν εντός έδρας ήταν τον περασμένο Οκτώβριο, όταν και είχαν επιβληθεί του ΑΟ Σελλάνων.
Πέντε αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ο Αλμυρός δεν έχει ακόμη εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία και χρειάζεται βαθμούς, ιδιαίτερα στα εντός έδρας ματς.
Είναι γεγονός πως ο Αλμυρός διαθέτει περισσότερη ποδοσφαιρική ποιότητα από την αντίπαλό του και θα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, με την προϋπόθεση να παίξει σύμφωνα με τις πραγματικές του δυνατότητες.
Σε σχέση με τον αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον Πιερικό, επιστρέφουν από τιμωρία οι Βέργος και Δημηνάς. Ο δεύτερος ήταν και τραυματίας, αλλά έχει αποθεραπευτεί. Έτσι, ο τεχνικός του ΓΣΑ Κώστας Βελιτζέλος μπορεί να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Στη διάθεσή του είναι οι: Άγγελος Σταυράκης, Λεωνίδας Κούτσικος, Δημήτρης Βίτσος, Σταμάτης Καρράς, Βαγγέλης Στουρνάρας, Νίκος Μπαρούτας, Γιώργος Ναουμίδης, Βασίλης Καλαμίδας, Στέλιος Αλεξανδρής, Γιώργος Παπακώστας, Θόδωρος Λουκάς, Παναγιώτης Κοντοβάς, Τάσος Τσελεπής, Αντώνης Τζοβάρας, Ηλίας Γκίκας, Αλέκος Αναστασίου, Άγγελος Ματθαίου.
Διαιτητής του σημερινού αγώνα θα είναι ο Αλέξανδρος Μέγας της ΕΠΣ Πιερίας. Βοηθοί του ορίστηκαν οι Κωνσταντίνος Βρούζος και Ιωάννης Μηνούδης από την ίδια Ένωση και παρατηρητής ο Ιωάννης Καλύβας της ΕΠΣ Ευρυτανίας.
Ο 24χρονος Μέγας «σφυρίζει» δύο χρόνια στη Γ’ Εθνική και φέρνει γούρι στον ΓΣΑ. Ήταν ο «άρχων» στο περσινό 5-1 με το Βελούχι, αλλά και στο φετινό «διπλό» επί του Οικονόμου με σκορ 1-3.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις