Στην Τσαριτσάνη ο Θησέας για το θετικό αποτέλεσμα (pregame)

Στην Τσαριτσάνη με αντίπαλο τον τοπικό Οικονόμο αγωνίζεται σήμερα Κυριακή 17/3 ο Θησέας, με στόχο το θετικό αποτέλεσμα, που θα τον διατηρήσει μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού και θα του δώσει τη δυνατότητα να κάνει άλλο ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.
Για τον σημερινό αγώνα ο τεχνικός του Θησέα Λάκης Μπακάλης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες τριών παικτών. Ο Αρκάδιος Δημητριάδης είναι τραυματίας και χάνει όλη τη σεζόν, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Μάριο Φουρκιώτη. Ο τελευταίος στάθηκε εξαιρετικά άτυχος, αφού έσπασε την κλείδα του σε προπόνηση της ομάδας. Η τρίτη απουσία είναι αυτή του Πέτρου Αγιασιώτη, ο οποίος υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία.
Στη διάθεση του κ. Μπακάλη βρίσκονται 19 ποδοσφαιριστές που είναι οι: Αργύρης Κουτσιρίμπας, Αποστόλης Κεφαλάς, Μάρκος Διαμαντόπουλος, Λευτέρης Γιαουπλάρι, Ερρίκος Βαν Ντε Γουίχε, Σπύρος Παναγιώτου, Θάνος Μπόρας, Γιώργος Γαλανόπουλος, Βασίλης Πέτσης, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Κώστας Οικονόμου, Νίκος Κοτζαθανάσης, Δημήτρης Ζάχος, Γιάννης Κακάλιας, Ηλίας Βλάχος, Αντώνης Φραγκογιάννης, Βαγγέλης Τσιουρής, Δημήτρης Δίντσης, Σταύρος Νιαώτης.
Το σημερινό ματς θα διευθύνει ο Θωμάς Μαυρίδης με βοηθούς τους Γιώργο Ταγκαλίδη και Γιώργο Μίλτση. Και οι τρεις ανήκουν στην ΕΠΣ Πέλλας. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Θανάσης Παπακώστας της ΕΠΣ Φθιώτιδας. Για τον Μαυρίδη, αυτή είναι η τέταρτη σεζόν του στη Γ’ Εθνική, ενώ για πρώτη φορά θα διαιτητεύσει σε αγώνα του Θησέα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις