Τον πρώτο λόγο με Σπάρτη έχει ο ΝΠΣ Βόλος (pregame)

Ένα μήνα χωρίς νίκη παραμένει ο ΝΠΣ Βόλος στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ. Οι «κυανέρυθροι» υποδέχονται σήμερα στις 15.00 τη Σπάρτη στο δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης και θέλουν πάση θυσία το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Τελευταία φορά που πανηγύρισαν το «τρίποντο» ήταν στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας στις 17/2. Ο Χουάν Φεράντο δούλεψε όλη την εβδομάδα με τους παίκτες του, ρίχνοντας μεγάλο βάρος στον τομέα της ψυχολογίας, με τους «κυανέρυθρους» να δηλώνουν έτοιμοι να επιστρέψουν στις νίκες, απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα. Με 15 βαθμούς το συγκρότημα από την Πελοπόννησο κατέχει την προτελευταία θέση της κατάταξης και πολύ δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό.
Τα προβλήματα δεν λείπουν από τον ΝΠΣ Βόλος για ένα ακόμη παιχνίδι και εστιάζονται κυρίως στην άμυνα. Ο Στέργιος Δημόπουλος θα μείνει τουλάχιστον ενάμιση μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης, γεγονός που σημαίνει πως το πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας είναι μεγάλο, αν αναλογιστούμε πως δεν υπολογίζεται μέχρι το τέλος της χρονιάς και ο Άλμπερτ Ρούσσος. Στη θέση του στόπερ μπορεί να αγωνιστεί, πλέον και ο Ενγκουέμ, πλην του Καρρίκι. Ο Δημήτρης Ουνγιαλίδης, βασικός αριστερός μπακ, θα μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες, λόγω του τραυματισμού του και δεν αποκλείεται να δούμε τον Ανδρέα Κόκα να αγωνίζεται στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα.
Θυμίζουμε, πως τραυματίες είναι και οι Θωμάς Βασιλείου, Φώτης Καραγκιολίδης, ενώ τιμωρημένος είναι ο Σεμπαστιάν Καμπαγέρο. Ο Αργεντινός μέσος συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στις εντός έδρας αναμετρήσεις με Σπάρτη και Ηρόδοτο.
Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ο Χουάν Φεράντο ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Αυτοί είναι οι εξής: Μπουργάνης, Ντεντάκης, Πέντα, Δημόπουλος, Πίσπας, Γκαλίτσιος, Ενγκουεμ, Μάντζης, Λούκας, Καρρίκι, Ηλιόπουλος, Φράγκος, Κότο, Δόρης, Πίτου Γκαρσία, Κορέλας, Κόκκορης, Κόκας, Πίτκας.
Ο Μιχάλης Ματσούκας από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας να διευθύνει την αναμέτρηση, με βοηθούς τους Στέλιο Γούτα και Θεοχάρη-Δημήτρη Σκορδίλη από την ΕΠΣ Κέρκυρας. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης από την ΕΠΣ Χαλκιδικής και παρατηρητής ο Αντώνης Βαλιώτης από την ΕΠΣ Λάρισας.
Τον αγώνα με αντίπαλο τη Σπάρτη θα μπορούν να τον παρακολουθήσουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας καθώς και απλών εισιτηρίων τα οποία τιμώνται 5 ευρώ και θα διατίθενται σήμερα, ημέρα του αγώνα από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης.
Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίων αγώνα απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί ο κάτοχος τους να είναι μέλος της ομάδας.
Επιπλέον για τους μακροχρόνια ανέργους (περισσότερους από 6 μήνες ανεργίας), τους πολύτεκνους αλλά και τα ΑΜΕΑ η είσοδος θα είναι δωρεάν με μοναδική προϋπόθεση να είναι μέλη της ΠΑΕ Βόλος (απαραίτητη η επίδειξη των σχετικών δικαιολογητικών και της κάρτας μέλους στην είσοδο).
Επιπλέον οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται στις εξέδρες του γηπέδου δωρεάν.
Η είσοδος των φιλάθλων για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής θα γίνεται από τη Θύρα 1 του γηπέδου της Νεάπολης (οδός Ύδρας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις