Την Αθηναϊκή υποδέχεται ο Α.Σ. Βόλος 2004

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει να δώσει ο Α.Σ. Βόλος 2004 στο σημερινό εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Αθηναϊκή, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Β’ Εθνικής γυναικών. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ και θα αρχίσει στις 3μ.μ.

Μετά τη νίκη της την προηγούμενη Κυριακή εκτός έδρας επί του Πήγασου Θριασίου, η ομάδα θα προσπαθήσει να πάρει άλλους τρεις βαθμούς και να αναρριχηθεί ακόμη περισσότερο στην βαθμολογικό πίνακα. Η Αθηναϊκή βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας και διατηρεί ακόμη – έστω και μαθηματικές – ελπίδες ανόδου στην Α’ Εθνική κατηγορία.
Διαιτητής του αγώνα είναι η κα Αλεξάνδρα Δεληγιάννη από την Ε.Π.Σ. Λάρισας και βοηθοί οι κ. Χρήστος Καραγιάννης και Γρηγόρης Δεδικούσης από την ίδια Ένωση.

Η προπονήτρια Έλενα Κουσκούνη επέλεξε τις παρακάτω παίκτριες για το σημερινό παιχνίδι: Μιχαλακάκη, Τσελίκα, Νικάκη, Βαϊνοπούλου,Βέτσικα, Αβντόλλι, Νεννέ, Ανδρέου, Παπασακελλαρίου, Γκέκα, Γρηγοριάδη, Κέκου, Κομνιώτη, Γεωργολοπούλου, Κυριάκου, Πουρσανίδου, Αδαμάκη, Κουλοχιέρη, Τσέμπουλα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις