Νίκη για να ελπίζει… (pregame)

Με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών που θα διατηρήσουν τις ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου, θα παραταχθεί σήμερα η Νίκη Βόλου στο Δημοτικό γήπεδο Νεοκαισάρειας, όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Αχιλλέα. Το ματς μόνο εύκολο δεν θα είναι για τους κυανόλευκους καθώς οι γηπεδούχοι καίγονται για τους βαθμούς της νίκης, στον αγώνα που κάνουν για τη σωτηρία τους. Ο Αχιλλέας έχει ένα σερί εννέα αγώνων χωρίς ήττα, το οποίο η Νίκη καλείται να “σπάσει” όπως άλλωστε έχει κάνει αρκετές φορές στο φετινό πρωτάθλημα.

Μέσα ο Κέρι, εκτός ο Δεμηρτζόγλου

Ο Ράτκο Ντόστανιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κωστή Δεμηρτζόγλου, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας από τη θλάση στον δικέφαλο ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Λόρι Κέρι που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα δώσει κανονικά το παρών στην αναμέτρηση.
Η αποστολή της Νίκης αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Μανώλης Αποστολίδης, Κώστας Παπαδόπουλος, Τάσος Καντούτσης, Έρβιστ Μετούσι, Θοδωρής Παπαδόπουλος, Εράλ Τσουλχάι, Χρήστος Καρτσαμπάς, Νίκος Παπαδήμας. Βασίλης Ρόβας, Νέτι Μέτσε, Αλέξανδρος Τσεμπερίδης, Λόρι Κέρι, Γιώργος Ιορδανίδης, Απόστολος Τσιώλης, Σταύρος Βουρδάκης, Γιάννης Ντινιωτάκης, Αλέξα Βουκομάνοβιτς, Λάζαρος Μαντζίρης

Ματς ζωής και θανάτου για τον Αχιλλέα

Ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας παρουσιάζει ένα σύνολο που αρνείται να παραδώσει τα “όπλα” και μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου (16/12/18), μετρά έξι ισοπαλίες και τρεις νίκες.

Αξιολογημένος ο διαιτητής

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Δημήτρης Μαλούτας, αξιολογημένος διαιτητής Football League, από την ΕΠΣ Ημαθίας, με βοηθούς τους Χρήστο Δεμερτζή από την ΕΠΣ Πέλλας και Θανάση Δέλλιο από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής ορίστηκε ο Χαράλαμπος Κωστούδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας.
Ο Μαλούτας είναι έμπειρος διαιτητής και «σφυρίζει» από το 2007. Από την αγωνιστική περίοδο 2011-12 είναι διαιτητής Β’ Εθνικής. Δεν έχει διευθύνει φέτος παιχνίδι της Νίκης. Μία φορά, ωστόσο, “σφύριξε” τους κυανόλευκους, την περίοδο 2009-10 στο παιχνίδι με τον Οδυσσέα Αναγέννηση εκτός έδρας, το οποίο έληξε ισόπαλο 2-2.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις